Kšilt vystužený - jak vyrobit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kšilt vystužený
Holky háčkařky, nemáte nějaký tip, čím vystužit kšilt na háčkované čepulďe. Já pořád přemýšlím, nelíbí se mi ty měkké, které se kroutí a kvůli tomu je nedělám. Ale zase je to na té čepce hezké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kocourka170 píše:
Holky háčkařky, nemáte nějaký tip, čím vystužit kšilt na háčkované čepulďe. Já pořád přemýšlím, nelíbí se mi ty měkké, které se kroutí a kvůli tomu je nedělám. Ale zase je to na té čepce hezké.
Dá se koupit plastový štítek na kšilt nebo vystřihnout z nějaké už nepotřebné kšiltovky. Uháčkovat dvojitý kšilt a do něj ten štítek vložit a sháčkovat. Dávala jsem tak na dvě pletené čepice, ale nemám to tedy úplně propracované, takže mi ten kšilt místy vylézal. Když se s tím dostatečně pohraje, tak výsledek bude OK ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo se prodávají různé výztuhy v galanterii, ronar, ronopast… zeptej se tam, poradí ti. Nebo na internetu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čím vyztužit kšilt
V papírnictví se prodává podložka na modelování, ze které to jde vystřihnout. Je ale jen bílá (nebo já potkala jen bílou), takže jen do světlých čepic. Nebo nějakou pevnou tlustou plastovou kancelářskou slohu, případně dvojitě.
- Citovat
- Upravit