Které koloodrážedlo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Které koloodrážedlo??
Ahojky, mohli byste mi prosím poradit, jakou značku koloodrážedla byste vybrali? Chceme ho pro syna, je mu 25 měsíců a měří 87 cm, takže by to chtělo něco pro hodně malé děti. Určitě chceme s brzdou a rádi bychom se vešli do 1000 Kč. Existuje vůbec nějaké takové? Děkuju za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak do 1000,– kč tedy nevím…
My teď sháněli pro syna, je drobís, takže taky něco malého… podle netu jsem všude našla, že nejmenší je first bike s adaptérem na snížení výšky sedla, už jsem byli rozhodnutí do toho ty šílené prachy vrazit, je v podstatě jistota, že to užijeme pro dvě děti… Ale pak jsme v obchodě reálně porovnali first bike, davídka a ye-doo (nebo tak nějak se to píše) a minimálně mezi tím FB a davídkem žádný rozdíl nebyl, možná max. 0,5cm. A to se nám za ušetřených 1500,– kdyžtak vypaltí počkat, než těch půl cenťáku poporoste
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A yedoo TooToo a Davídek s Terezkou jsou zase totéž od stejného výrobce (tuším, že jsem to kdysi loni někde četla, když jsme vybírali odrážedlo pro nás…), jen pro různé distributory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máme Too Too ale to lepší s tím hlavovým složením řidítek a stálo 1600, to levnější bez hlavového složení tuším vyšlo asi na 1200 kč…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koupila jsem jd bug a jsem moc spokojená, našla jsem za 1033,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Hodně malé je Puky, ale nové se do 1000 určitě nevejde, a z druhé ruky bývá hned pryč. Taky už pokukuju, i když máme dost času. Já spíš uvažuju o tom, proč některé stojí kolem tisícovky a některé i 3000. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Spartan za 800, rok spokojenost, ale teď se vysypalo ložisko a je po něm. Takže nedoporučuji. Klasicky je Made in China.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kackamates píše:
koupila jsem jd bug a jsem moc spokojená, našla jsem za 1033,–
Muzu se zeptat,kolik syn meri??me by se tohle libilo,jenze nas je na to jeste asi malej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo se podívej na Velamos, ten je taky do 1000. Ale zkušenost nemám
- Citovat
- Upravit
My jsme se rozhodovali First bike a Davídkem.Nakonec DAvídek vyhrál už i kvůli ceně a taky je docela lehoučký a syn to unese skoro sám.Zatím na tom ještě nedrandí musí se to naučit.A nechali jsem si i poslat nálepku se jménem Lukášek,takže místo DAvidka máme Lukáška. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit