Odrážedla=existují i pro větší dítko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odrážedla=existují i pro větší dítko?
Prosím o radu, našla jsem kolodorážedla od cca 2 let věku do 4 let.
Existují koloodrážedla i pro větší děti, 5 let věku ![]()
Ještě k odrážedlům 1 dotaz, používáte helmu ![]()
Případně prosím o odkaz na odrážedlo nebo www stránky.
Moc děkuji. Katka M.
Příspěvek upraven 18.04.11 v 09:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, no pak už jedině koloodrážedlo, dcera má,,, a u toho helmu používáme. U těch malých odrážedel-motorek ne.
A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jsem to špatně napsala
,*** mám na mysli koloodrážedlo***, ale ty jsou jen do 4 let, nebo i pro větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha
no výrobci udávají do pěti let, taková ta dětská, dcera má skoro šest let, ale je drobís, tak na něm jezdí. Jenže po sídlišti vídávám puboše na koloodrážedlech, tak nějaká musí existovat i pro vyšší věkovou kategorii, ale to jsem ještě nezkoumala.
A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tom, jak velký máš dítě, pak se musíš dívat na rozměry, jaký mají rozsah, kam až se dá posunovat sedadlo a řídítka, některý jsou pro menší děti, některý pro větší. Oni tam uvádí do těch čtyř z toho důvodu, že pak už to děti nebaví a chtěj kolo. nebylo by lepší spíš koupit už kvalitní koloběžku, nemyslím hliníkovou ?
A helmu samozřejmně používáme, ono je to lepší i na tu motorku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarketaJ píše:
Záleží na tom, jak velký máš dítě, pak se musíš dívat na rozměry, jaký mají rozsah, kam až se dá posunovat sedadlo a řídítka, některý jsou pro menší děti, některý pro větší. Oni tam uvádí do těch čtyř z toho důvodu, že pak už to děti nebaví a chtěj kolo. nebylo by lepší spíš koupit už kvalitní koloběžku, nemyslím hliníkovou ?
A helmu samozřejmně používáme, ono je to lepší i na tu motorku.
Koloběžka už mě taky napadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak tady jsem našla jedno, ale je vyprodaný http://www.malypomocnik.cz/…201108156%5D. větší se asi nevyrábí. Já bych koupila kvalitní koloběžku, tady mají pěknej výběr http://www.sport-live.cz/kolobezky/. Časem uvažuju, že si jí koupím taky, ale až bude mladší mít tak 1,5-2 roky, abych nemusela za nima běhat a nemusela tahat velký kolo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině s helmou. Nechceš helmu, jdeš pěšky. Tak je to u nás.
Pokud bys potřebovala koloodrážedlo pro větší dítě a nesehnala, tak je možné odmontovat z normálního kola šlapky a může jezdit. Pár takových jsem už viděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já koupila koloodrážedlo nedávno už pro malou, ale kluk na něm jezdí v pohodě a to je čahoun, vyšší než jeho vrstevníci. Sedlo i řidítka co nejvejš a v pohodě! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nás slouží ještě docela dobře FirstBike na nejvyšší pozici sedadla. Malá má 5,5 let a měří přes 115cm. Helmu samozřejmě používáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
,máme firstbike, synovi je 3.5, ale je velký na svůj věk, oblečení má na 4 roky běžně a ještě má velikou rezervu. do 5 let bohatě. váhově uveze i chlapa..
sice cena je dost vysoká, ale stojí za to..
helmu určitě. na motorku ne, ale koloodrážedlo určitě ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcerka má 3,5 roku kolo odrážedlo a jedině s přilbou !!!! učili jsme ji na přilbu už i u plastové motorky.
hezký den S.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co sundat středovou osku, řetěz a šlapátka u většího kola? Vím, že to tak někteří rodičové řeší…
Helmu máme i na malém odrážedle + pokud jedem na město, tak i reflexní vestu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to jde, jediněj problém je v geometrii kola, že tam může něco překážet a pak odrážedlo váží 4 kila a kolo taky 9, pak se to chová úplně jinak, i to ovládání je jiný. My to taky zkoušeli a moc to nefungovalo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit