Kterou práci vybrat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Co znamená nižší plat? Já bych asi přemýšlela ó práci v místě bydliště, ušetřis čas za dojíždění ( + nějaký peníz ). Taky záleží, která práce že víc baví. Máš děti? Je tam spousta proměnných. Jezdíš autem nebo MHD?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@myskalucka Presne o kolik bych mela mene nevim, predpokladam tak o 5000,– ( ted projedu kolem 3000,–) Jezdim denodenne autem ( autobusy vlaky neni moznost vyuzivat), deti mam…
Vim, je spousta argumentu pro zmenu, snad jen to snizeni platu mluvi proti ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@myskalucka Presne o kolik bych mela mene nevim, predpokladam tak o 5000,– ( ted projedu kolem 3000,–) Jezdim denodenne autem ( autobusy vlaky neni moznost vyuzivat), deti mam…
Vim, je spousta argumentu pro zmenu, snad jen to snizeni platu mluvi proti
Jo, já bych do toho šla. Ušetřis čas + peníze za dojíždění a 5000 min je ještě ok ( vlastně jen 2000 min
). Já osobně bych to zkusila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybys počítala i amortizaci vozu, tak ti ta změna práce vyjde finančně ještě lépe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedojíždět je velký bonus a hlavně tobě jde o to se zatím jen ucházet, to klidně zkus, třeba se se ti to místo během výběrka znelíbí nebo naopak zalíbí
a bude rozhodnuto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ségra šla takto po letech v Praze pracovat do místa bydliště, sice šla finančně hodně dolů, ale jak sama říkala, ten čas strávený na cestě ti nikdo nezaplatí. O tolik zase dolů nepůjdeš, zkusila bych to.
Anonym z důvodu info o rod. přísl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Prosim o anonym, teprve resim, nechci, aby znami vedeli…
Ahoj, treba jste resili podobny problem, budu rada za jakoukoliv radu. Nejak mi chybi nadhled a nedokazu se rozhodnout. Rozhoduju se, zda zustat v soucasne praci, kde po odpracovanych 10 letech mam peknou vyplatu, ale nevyhovuje mi dojizdeni ( asi 30 km denne), personalni politika (uprednostnovani jsou muzi, mne bylo naznaceno, ze na jinou pobocku bliz bydlisti se se mnou nepocita atd.), je toho vice. A ted mam moznost se uchazet o praci v miste bydliste, coz jsem vzdy chtela, ale za mensi penize, cely ten tabulkovy postup absolvovat znovu, znovu navazovat kontakty…
Vim, obvykle je, jit za vyssi mzdou a ja bych sla naopak. Udelal to nekdo stejne a nelitoval? Predem dekuju za jakykoliv nazor.
Kdyz to toho zapocitas vymenu pneumatik, vymena oleje, vymena desticek, plus nejaka porucha, tak si v tom vic, jak za 2 tisice mesicne.Plus ten cas straveny v aute.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šla bych do nové, pokud ty 2tisice méně nejsou pro tvoji rodinu likvidační, tak čas, který ušetříš za dojíždění a budeš moct strávit s dětmi, je určitě důležitější. Navíc v každé práci stoupá mzda jinak, třeba se na vyšší mzdu dostaneš dříve než si myslíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po 10 letech bych zkusila změnu, zvláště jestli původní práci nebereš jako tvé „poslání“. Šance se pak už nemusí opakovat. Jen kvůli vyššímu platu bych určitě nezůstávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky diky za reakce! Tak nejak si to porad rikam, usetrim cas, usetrim na cestovnem, usetrim na opravach auta, v zime nebudu porad v nervech dojedu - nedojedu. Prace mi puvodne poslanim byla, nedokazala jsem si ani predstavit, ze bych kdy delala neco jineho, ale posledni rok me zacala spousta veci v praci stvat, ze uz nad nimi nedokazu jen tak mavnout rukou…
- Citovat
- Upravit
Mám zkušenosti, tak proč bych měla jít finančně dolů. Maximálně tak o to, co ušetřím dojížděním. Ale i tak, když měním práci, tak chci jít prostě výš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim o anonym, teprve resim, nechci, aby znami vedeli…
Ahoj, treba jste resili podobny problem, budu rada za jakoukoliv radu. Nejak mi chybi nadhled a nedokazu se rozhodnout. Rozhoduju se, zda zustat v soucasne praci, kde po odpracovanych 10 letech mam peknou vyplatu, ale nevyhovuje mi dojizdeni ( asi 30 km denne), personalni politika (uprednostnovani jsou muzi, mne bylo naznaceno, ze na jinou pobocku bliz bydlisti se se mnou nepocita atd.), je toho vice. A ted mam moznost se uchazet o praci v miste bydliste, coz jsem vzdy chtela, ale za mensi penize, cely ten tabulkovy postup absolvovat znovu, znovu navazovat kontakty…
Vim, obvykle je, jit za vyssi mzdou a ja bych sla naopak. Udelal to nekdo stejne a nelitoval? Predem dekuju za jakykoliv nazor.