Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ještě záleží na místě. Ale pokud to nehraje roli. A cena je hodně rozdílna tak levnější: Byty mi přijdou dost stejné.
Pudorys nemas? Jinak za me cim vice uloznych/technickych mistnosti, tim lepe.
Zalezi na lokalite a z ceho je dum postaven. Pozor na akustiku! Take jsme se rozhodovali, mame hezky byt, ale akustika v jednom pokoji hrozna…
Ten s větší technickou místností a uložnými prostory. Já je v domu moc nemám a je to na prd. Je to velký benefit mít kam uložit věci a nemít různé drobnosti a „nepořádek“ na očích. Usnadní to úklid a udržování pořádku.
Navíc je i levnější a balkón stačí jeden, ta technická místnost je dle mě důležitější.
Jde o stejný dům, je to teprve projekt, takže je to teprve na papíře. Cena zas takovou roli pro nás nehraje i když levnější je samozřejmě plus. Oba byty jsou ve stejném patře. Zkusím dát ty plánky.
Tak to budou byty v jednom developerskem projektu, ne? Jinak si do vsech pokoju zkuste na ctvereckovanem papire umistit nabytek, pekne v meritku, ne jak to ma developer na obrazku. Nekde mohou byt tak nestastne umistene dvere a kkna, ze do malych pokoju sotva vse umistis.
Ten prvni! Kam vtom druhem das bundy, boty, ten binec z venku?
První s větší technickou místnosti. Máme pouze malou, co je součástí koupelny a je to děs. Věci, co bych ráda schovala, není kam, a tak mám stále pocit nepořádku.
Ten druhý, protože je bezva mít ložnici někde v klidu, navíc s balkonem a koupelnou.
Který byt by jste si vybrali? Pořád se doma nemůžeme dohodnout.
1. 94,3m2, 4kk,
dvě menší koupelny, v jedné vana a druhé sprcha.
Velká technická místnost na pračku atd dlouhá cca 2,5m. Více úložných prostor celkové v bytě,
dva dětské pokoje cca 10,5m2 každý.
Jeden balkon v obýváku cca 5m2
2. 96,8m, stejně pokojů.
Dvě větší koupelny, jedna se sprchou a oknem, druhá s vanou a sprchou.
Velmi malá technická místnost tak na pračku a regál.
Dětské pokoje jeden 10m, druhý 13,5. Ložnice oddělená od dětí koupelnou.
Dva stejné balkony cca 5m2, jeden v obýváku druhý v ložnici.
Měli jsme rezervovaný ten druhý, ale měl původně o dost věští terasu v obýváku, který ale stavební úřad nedovolil a teď jsou na tom vlastně skoro stejně. Ten druhý je samozřejmě dražší.
Jsme 2 plus 2 děti, jedno školní druhé 2 roky.