Jaký nový šicí stroj Lucznik?

598
17.5.12 21:27

Ktery novy Lucznik

Dobry vecer- POMOC_ zase jsem zmatena-dobre jste mi poradily s latkovkama a ted prosim-

chci sici stroj Lucznik a nemuzu si vybrat- kategorie kolem 4.000,– Kc a konkretneji-
4krokovy nebo automat?
orez nite nebo neni az tak prakticky?
favority
amelia 2005, Milena, Maryla 2012
:nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4091
17.5.12 22:30

Vím že to sem nepatří ale já mám klasiku-skřínový ale nemůžu si vynachválit…sešije totálně vše,je to stará poctivá práce,jen zabírá trochu víc místa!! ;) :mrgreen: Akorád ho budu muset asi prodat-holt zavazí no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.5.12 10:32

Prosim moc- nemate nekdo s nima zkusenost? :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
18.5.12 11:00

Mamina měla - má takovej starej, skříňkovej - a nesnášela jsem ho - furt tahal blbě nitě - jestli ty nový jsou lepší netuším - hodně chválej buď Brother, nebo Janome.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.5.12 11:22

Ja mam stary skrinovy Lucznik a nedam na nej dopustit. Jsou celokovove a spolehlive,
ale u tech novych jsou vychytavky se kteryma nemam zadnou zkusenost a potrebovala bych v TOMTO poradit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
18.5.12 12:29

Já jsem teda něco jako švadlena ale umím šít boty…ořez nitě byla super věc a o automatech raději ani nemluvím jsou super…koukla jsme na tuhle stránku určitě bych si vybrala http://www.raj-siti.cz/…ik/cz/c-912/?… :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.4.17 23:17

Po dlouhém hledání, jsem si v létě koupila šicí stroj Lucznik Malvinu ????☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie