Kuchyň z bazaru

86
16.2.13 00:37

Kuchyň z bazaru

Ahoj,
scháníme teď kuchyň do nového bytu, novou si ale momentálně dovolit nemůžeme. Tak mě napadlo najít nějakou pěknou novější ale použitou někde v bazaru na internetu, našla jsem ale pouze jedinou stránku kde prodávají dovežené kuchyně myslím z Německa i vč. spotřebičů.
Neznáte nějakou stránku na bazar kde takové taky prodávají? Samozdřejmě koukám i na jiné stránky kde prodávají soukromé osoby ale to zatím nic moc…
Budu ráda za každou radu kde sehnat levně kuchyň ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
16.2.13 00:43

Co aukro

• Citovat
  • Upravit
86
16.2.13 00:45

Na něj už jsem dnes koukala ale momentálně tam není nic vhodného…to mám v plánu sledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
16.2.13 00:56

@Tyme třeba by sis vybrala tady :)
http://www.sbazar.cz/…3%A1%20linka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.2.13 01:33

@Saintpaulia Děkuju :palec: sbazar mě nenapadl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
16.2.13 08:30

Dej si inzerát všude, kde je to možné. Třeba zmíněný Sbazar, ale také Bazoš.cz.Je spousty lidí, kteří si koupí novou linku a starou, leckdy velmi pěknou se snaží prodat. Určitě seženeš.

• Citovat
  • Upravit
4091
16.2.13 08:45

Ještě Bazák, Spěchá to, Annonce..je toho hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
16.2.13 08:50

bazos.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
16.2.13 10:46

A nezkoušeli jste baumax, baumarkt? Já vím, že v baumarktu, když je akce, tak mají okolo 4-5tis. A byla by nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.2.13 13:21

No jako mě klepne :mrgreen: Před dvěma lety jsme dělali kuchyň a jak jsem koukala všude možně, tak jsem nenašla nic pořádnýho, co by se mi líbilo. Teď jsem koukala a jenom na tom sbazaru bych si jich z fleku vybrala docela dost :roll:

• Citovat
  • Upravit
1519
18.4.16 09:18

Ahoj holky, hledám použitou kuchyň napr z Německa, Holandska atd. Našla sem 2 prodejny v čechách, ale to je pro nás daleko. Nevíte o nějake na moravě (je jedno která část Moravy)? Díky. Googlím už 2 dny a furt nic. Chci nějakou ve venkovskèm/provence stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.4.16 09:45

Na bazosi bývají pekne. Viděla jsem tam kdysi fotky.
Tak zkus tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný