Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
scháníme teď kuchyň do nového bytu, novou si ale momentálně dovolit nemůžeme. Tak mě napadlo najít nějakou pěknou novější ale použitou někde v bazaru na internetu, našla jsem ale pouze jedinou stránku kde prodávají dovežené kuchyně myslím z Německa i vč. spotřebičů.
Neznáte nějakou stránku na bazar kde takové taky prodávají? Samozdřejmě koukám i na jiné stránky kde prodávají soukromé osoby ale to zatím nic moc…
Budu ráda za každou radu kde sehnat levně kuchyň ![]()
Na něj už jsem dnes koukala ale momentálně tam není nic vhodného…to mám v plánu sledovat
@Tyme třeba by sis vybrala tady ![]()
http://www.sbazar.cz/…3%A1%20linka
Dej si inzerát všude, kde je to možné. Třeba zmíněný Sbazar, ale také Bazoš.cz.Je spousty lidí, kteří si koupí novou linku a starou, leckdy velmi pěknou se snaží prodat. Určitě seženeš.
A nezkoušeli jste baumax, baumarkt? Já vím, že v baumarktu, když je akce, tak mají okolo 4-5tis. A byla by nová.
No jako mě klepne
Před dvěma lety jsme dělali kuchyň a jak jsem koukala všude možně, tak jsem nenašla nic pořádnýho, co by se mi líbilo. Teď jsem koukala a jenom na tom sbazaru bych si jich z fleku vybrala docela dost ![]()
Ahoj holky, hledám použitou kuchyň napr z Německa, Holandska atd. Našla sem 2 prodejny v čechách, ale to je pro nás daleko. Nevíte o nějake na moravě (je jedno která část Moravy)? Díky. Googlím už 2 dny a furt nic. Chci nějakou ve venkovskèm/provence stylu.
Na bazosi bývají pekne. Viděla jsem tam kdysi fotky.
Tak zkus tam.