Kuchyně Siko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
22.9.23 20:16
@topazio píše:
Odpovídáš uživateli, který tu byl naposledy v roce 2016. :zed:

a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
22.9.23 20:39
@nikata995 píše:
a?

Pochopilas pointu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.9.23 23:58
@mamina2017 píše:
Pochopilas pointu?

Pozri sa, ja si môžem prispievať kde chcem a kedy chcem, a do akejkoľvek starej témy, nechapem načo to riešiš :roll: a tvoja pointa má netrápi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.9.23 00:10
@nikata995 píše:
Pozri sa, ja si môžem prispievať kde chcem a kedy chcem, a do akejkoľvek starej témy, nechapem načo to riešiš :roll: a tvoja pointa má netrápi :P

Jdi se léčit. A nespamuj. Neaktivní uživatel ti neodpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.9.23 00:21
@topazio píše:
Jdi se léčit. A nespamuj. Neaktivní uživatel ti neodpoví.

Tak v prvom rade nie je to tvoja starosť, či mi niekto odpovie alebo nie, ja nechápem ľudí, čo za každú cenu sa starajú do čoho ich ale že absolútne nič nie je! Tak s tým liečením pouvazuj radšej ty :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.9.23 08:57
@nikata995 píše:
Tak v prvom rade nie je to tvoja starosť, či mi niekto odpovie alebo nie, ja nechápem ľudí, čo za každú cenu sa starajú do čoho ich ale že absolútne nič nie je! Tak s tým liečením pouvazuj radšej ty :mavam:

Já nepíšu neaktivním uživatelům. Opravdu potřebuješ léčbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
23.9.23 09:39
@nikata995 píše:
Tak v prvom rade nie je to tvoja starosť, či mi niekto odpovie alebo nie, ja nechápem ľudí, čo za každú cenu sa starajú do čoho ich ale že absolútne nič nie je! Tak s tým liečením pouvazuj radšej ty :mavam:

Ty se hlavně uklidni!! K čemu je dobrej, ten tvůj kometář? Neumíš přiznat, že neumíš číst, protože je diskuze staršího data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.9.23 13:13
@mamina2017 píše:
Ty se hlavně uklidni!! K čemu je dobrej, ten tvůj kometář? Neumíš přiznat, že neumíš číst, protože je diskuze staršího data.
Áno uuuplne presne “neumim číst” jaaaj vidíš aká si inteligentná že si to pochopila :potlesk: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.1.25 16:19

A co jiné značky? Např. https://kuchynskastudia.cz/ - toto jsou konkrétně Gorenje. Nemá s nimi někdo zkušenost? Líbí se mi ten vizuál, ale ráda bych slyšela názor někoho, kdo to má doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
24.1.25 16:42
@SaEva píše: Více

Mam doma Gorenje, jsem VELMI spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.1.26 19:27

Mám kuchyň z https://dubok.cz už 5 let a stále vypadá skvěle. Tehdy vycházela levněji než IKEA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí