Kuchyně z Mobelixu?

240
6.6.12 09:07

Kuchyně z Mobelixu??

Ahoj holky… :mavam: Tak mam na vas ještě prozbu..Jaké máte zkušenostu s kuchyněma z Mobelixu???Ted tam maji akci na fialovou kuchyn do L a chtěji za ni 45000 i se spotřebiči..Je moc hezka..Tak nevim zda ji koupit a nebo ještě počkat a poohlednout se jinde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7512
6.6.12 09:15

Ahoj! Tak já od nich kuchyň mám. :) Když pominu nějaký ty organizační nedostatky, tak je v pořádku. Nikde se nic neodlupuje, mám jí dělanou na míru a kdybych potřebovala novou, jdu zase tam. :palec: Původně jsem chtěla Asko, ale v té době se nám tam množily větší problémy s nábytkem, takže jsem riskla ten Möbelix. :)

Příspěvek upraven 06.06.12 v 09:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
6.6.12 09:16

Mimochodem, kamarádka má jen maličkou sestavu z Obi a taky je moc spokojená. :) Sestra má pomalu za 200tis Korynu a nevidím rozdíl oproti naší za 30tis. Jen asi tak metr šířky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
6.6.12 12:32

Nekoupila bych si jí tam. Pominu-li, že bych si tam nevybrala, tak mám tyhle značky (Sconto, Asko, Kika…) za šmejdy. A spotřebiče už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
6.6.12 12:49
tak mysliš že bych do ni měla jit jo?? :mrgreen: a můžeš mi řict jak velkou tu kuchyn mate…A nebo mi ji vyfotit a hodit ji sem???děkuji :mavam:
@MuffinkaM píše:
Mimochodem, kamarádka má jen maličkou sestavu z Obi a taky je moc spokojená. :) Sestra má pomalu za 200tis Korynu a nevidím rozdíl oproti naší za 30tis. Jen asi tak metr šířky. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
6.6.12 13:34

Nemám ji já, ale má velmi dobrá kamarádka jí měla. No, žádná velká hitparáda to není, spotřebiče fakt jen ty nejzákladnější funkce ( na myčku docela nadávala ). Ale zase za ty peníze to docela jde. Musíš počítat s kratší životností ( jako u všech výrobků od nich ), není to kuch. linka na 20 let. Pokud nejsi njijak extra náročná, tak bych do ní šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
6.6.12 14:18

@Timura no tak extra naročna nejsem :jazyk: …jako kdyby na to byly penizky tak bych si samozřejmě vybrala nějakou dražši aby mi dele vydržela…mam rozpočet 35000 na linku a tak 20000 na spotřebiče,samozřejmě si koupim ten set jelikož je to vyhodnější.. :mavam: no rozměry mam 240cm na 280cm tak nevim jestli nějakou linku do těchto peněz seženu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
26.2.14 11:09

Ahoj, obnovuju diskuzi.
Potřebovala bych se zeptat za jak dlouho vám dodali kuchyň na míru z Mobelixu. Říkají dva měsíce a tak mě zajímá, jestli to třeba nemůže být dřív.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
26.2.14 11:27

@Alises ahoj my si ji obejdnávali s tím, že máme čtvrt roku rezervu do svatby. slíbili že za měsíc bude hotová ( na míru ) po měsíci tepre přišli zaměřovat, po dalším měsíci přišli zaměřovat znovu, že už mají vše hotové ale že musí zaměřit ještě jednou roh a že do 14 dnů to bude. za 14 dnu se nikdo neozval tak tam volám a oni zakazku zapoměli dat na vyrobu! me tvrdili, ze uz je 90% hotoveho a schazi jedna skrinka. Porad nas obraceli na vedeni do Brna pak do Prahy pak zase do Olomouce a to bylo porad dokola. Kuchyn byla hotova v den nasi svatby kdy mi volali ze to privezou!!! To uz sem byla fakt hodne vytocena!!! Udelali jsme v Mobelixu peknej bordel ve smluve byla montaz zdarma ale pani se prej prepsala a chteli po nas dalsi 4000 za mnotaz! Vyhadali jsme monzat zdarma a jeste 30000 Poukaz. Nicmene to pokracuje dal. V den kdy přijeli montovat přišli o 4 hodiny pozdeji a stejne to namontovali spatne a museli to cele predealav celej vrch byl rozvrtanej takze reklamace a cekali jsme dalsi mesic a pul az dovezou vrchno skrinky v poradku, ( k reklamaci byla i prohla mikrovlna a u lednicky schazelo odvetravaci mrizka ( jeste ze mamky pritel delal kuchyne a techto veci si vsiml. No katastrofa a co sme tam chodili kazdy mesic a tak si stezoval pokazde nekdo POKAZDE!! TAKZE ZA ME 10000% NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
26.2.14 11:31

@Teruu Tak my už jí máme objednanou. V neděli jsme zaplatili zálohu a dnes přijedou zaměřovat ;). Spotřebiče si kupujeme vlastní ;), páč ty jejich jsou šílený.

Každopádně díky za info. Budu doufat, že u nás to proběhne v pořádku. Šlehlo by mi kdyby to mělo takovej průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
26.2.14 11:36

Tak drzim palce aby bylo vse v poradku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
26.2.14 11:39

@Teruu Děkuju. Též doufám. Zatím jsem četla samé pozitiva, tak jsem v šoku. Kdy vám tu kuchyň dělali? Rok? Snad se zlepšili. Ježiš doufám, že to stihnou aspoň do sprna, páč to budu rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 08:40

Mobelix jsme take zvazovali, to ziram…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
16.4.14 16:39

Ahoj všichni,

chtěla bych jen přidat naší zkušenost s Mobelixem.

26.2.2014 jsme si u nich objednali kuchyň za zakázku. Za tři dny přijel technik a vše zaměřil. Řekli nám, že za 6-8 týdnu bude kuchyň vyrobená.

Za 5 týdnu telefon, že kuchyň je hotova a po zaplacení zbytku dorazí a budou montovat. Zaplatili jsme a za 3 dny na to (dnes) přijeli kuchyň namontovat.
Byli tu od 10hodin do 16:00 a kuchyň je hotova. Montáž a jejich přístup k práci je perfektní. Natahali si po domě kde chodili „koberce“ a přezuli se aby nic nepoškodili 8o. Což byl šok. Už jsme tu měli spousta lidí na různé práce, ale toto mě opravdu zarazilo. Po dodělání kuchyně po sobě i vysáli 8o. Já jen zírám a za mě teda obrovská spokojenost a vřele doporučuji.

Bála jsem se jak to vše bude probíhat. Přece jen po tom co jsem si přečetla na netu, jak jsou ochotný a schopný lidi co montují kuchyně jsem měla opravdu strach, ale teď mohu říct, že naprosto zbytečný a za nás teda mohu doporučit.
:dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný