Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky…
Tak mam na vas ještě prozbu..Jaké máte zkušenostu s kuchyněma z Mobelixu???Ted tam maji akci na fialovou kuchyn do L a chtěji za ni 45000 i se spotřebiči..Je moc hezka..Tak nevim zda ji koupit a nebo ještě počkat a poohlednout se jinde… ![]()
Ahoj! Tak já od nich kuchyň mám.
Když pominu nějaký ty organizační nedostatky, tak je v pořádku. Nikde se nic neodlupuje, mám jí dělanou na míru a kdybych potřebovala novou, jdu zase tam.
Původně jsem chtěla Asko, ale v té době se nám tam množily větší problémy s nábytkem, takže jsem riskla ten Möbelix. ![]()
Příspěvek upraven 06.06.12 v 09:21
Mimochodem, kamarádka má jen maličkou sestavu z Obi a taky je moc spokojená.
Sestra má pomalu za 200tis Korynu a nevidím rozdíl oproti naší za 30tis. Jen asi tak metr šířky. ![]()
Nekoupila bych si jí tam. Pominu-li, že bych si tam nevybrala, tak mám tyhle značky (Sconto, Asko, Kika…) za šmejdy. A spotřebiče už vůbec ne.
@MuffinkaM píše:
Mimochodem, kamarádka má jen maličkou sestavu z Obi a taky je moc spokojená.Sestra má pomalu za 200tis Korynu a nevidím rozdíl oproti naší za 30tis. Jen asi tak metr šířky.
Nemám ji já, ale má velmi dobrá kamarádka jí měla. No, žádná velká hitparáda to není, spotřebiče fakt jen ty nejzákladnější funkce ( na myčku docela nadávala ). Ale zase za ty peníze to docela jde. Musíš počítat s kratší životností ( jako u všech výrobků od nich ), není to kuch. linka na 20 let. Pokud nejsi njijak extra náročná, tak bych do ní šla.
@Timura no tak extra naročna nejsem
…jako kdyby na to byly penizky tak bych si samozřejmě vybrala nějakou dražši aby mi dele vydržela…mam rozpočet 35000 na linku a tak 20000 na spotřebiče,samozřejmě si koupim ten set jelikož je to vyhodnější..
no rozměry mam 240cm na 280cm tak nevim jestli nějakou linku do těchto peněz seženu.. ![]()
Ahoj, obnovuju diskuzi.
Potřebovala bych se zeptat za jak dlouho vám dodali kuchyň na míru z Mobelixu. Říkají dva měsíce a tak mě zajímá, jestli to třeba nemůže být dřív.
Díky.
@Alises ahoj my si ji obejdnávali s tím, že máme čtvrt roku rezervu do svatby. slíbili že za měsíc bude hotová ( na míru ) po měsíci tepre přišli zaměřovat, po dalším měsíci přišli zaměřovat znovu, že už mají vše hotové ale že musí zaměřit ještě jednou roh a že do 14 dnů to bude. za 14 dnu se nikdo neozval tak tam volám a oni zakazku zapoměli dat na vyrobu! me tvrdili, ze uz je 90% hotoveho a schazi jedna skrinka. Porad nas obraceli na vedeni do Brna pak do Prahy pak zase do Olomouce a to bylo porad dokola. Kuchyn byla hotova v den nasi svatby kdy mi volali ze to privezou!!! To uz sem byla fakt hodne vytocena!!! Udelali jsme v Mobelixu peknej bordel ve smluve byla montaz zdarma ale pani se prej prepsala a chteli po nas dalsi 4000 za mnotaz! Vyhadali jsme monzat zdarma a jeste 30000 Poukaz. Nicmene to pokracuje dal. V den kdy přijeli montovat přišli o 4 hodiny pozdeji a stejne to namontovali spatne a museli to cele predealav celej vrch byl rozvrtanej takze reklamace a cekali jsme dalsi mesic a pul az dovezou vrchno skrinky v poradku, ( k reklamaci byla i prohla mikrovlna a u lednicky schazelo odvetravaci mrizka ( jeste ze mamky pritel delal kuchyne a techto veci si vsiml. No katastrofa a co sme tam chodili kazdy mesic a tak si stezoval pokazde nekdo POKAZDE!! TAKZE ZA ME 10000% NE
@Teruu Tak my už jí máme objednanou. V neděli jsme zaplatili zálohu a dnes přijedou zaměřovat
. Spotřebiče si kupujeme vlastní
, páč ty jejich jsou šílený.
Každopádně díky za info. Budu doufat, že u nás to proběhne v pořádku. Šlehlo by mi kdyby to mělo takovej průběh.
@Teruu Děkuju. Též doufám. Zatím jsem četla samé pozitiva, tak jsem v šoku. Kdy vám tu kuchyň dělali? Rok? Snad se zlepšili. Ježiš doufám, že to stihnou aspoň do sprna, páč to budu rodit ![]()
Ahoj všichni,
chtěla bych jen přidat naší zkušenost s Mobelixem.
26.2.2014 jsme si u nich objednali kuchyň za zakázku. Za tři dny přijel technik a vše zaměřil. Řekli nám, že za 6-8 týdnu bude kuchyň vyrobená.
Za 5 týdnu telefon, že kuchyň je hotova a po zaplacení zbytku dorazí a budou montovat. Zaplatili jsme a za 3 dny na to (dnes) přijeli kuchyň namontovat.
Byli tu od 10hodin do 16:00 a kuchyň je hotova. Montáž a jejich přístup k práci je perfektní. Natahali si po domě kde chodili „koberce“ a přezuli se aby nic nepoškodili
. Což byl šok. Už jsme tu měli spousta lidí na různé práce, ale toto mě opravdu zarazilo. Po dodělání kuchyně po sobě i vysáli
. Já jen zírám a za mě teda obrovská spokojenost a vřele doporučuji.
Bála jsem se jak to vše bude probíhat. Přece jen po tom co jsem si přečetla na netu, jak jsou ochotný a schopný lidi co montují kuchyně jsem měla opravdu strach, ale teď mohu říct, že naprosto zbytečný a za nás teda mohu doporučit.
![]()