Kuchyňská studia a obchody Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.12.20 10:43

Kuchyňská studia a obchody Brno

Kupuji kuchyň do nájemního bytu(žádná tam není). Nechci investovat jen do kuchyně bez spotřebičů stotisícovou částku, ale zároveň opravdu nechci, aby se mi to pod rukama rozpadlo za dva roky. Takže na nějakém přepřipraveném bloku do 15 tisíc netrvám.
Vzhledem k tomu, že se jedná o nájemní byt, kde jsou některé rozměry méně standartní a nemůžu překopávat vývody(elektřina, odpady), tak to určitě nebude IKEA, která by asi kvalitativně i cenově byla zhruba na úrovni toho, co jsem ochotna akceptovat, ale ukázala se jako ten nejméně přizpůsobivý obchod s kuchyněmi, co tu máme.
Dále budu muset oželet truhláře, mají dopředu hodně plno.
Určitě jsem vyloučila Oresi a Asko(ty nejhorší recenze), pak Hanák a Schmidt a podobné (příliš vysoká cenová hladina).
Chtěla jsem se objednat do Mobelixu, ale mám trošku dojem, že tam nemají na výběr design, který chci(bez úchytek v jiné, než bílé).
Slušnou značku kuchyní měli překvapivě i ve Scontu, ale neohromila mě komunikace.
V XXXlutz mají 6 měsíců čekací lhůty a já na to do určité míry spěchám. Je mi jasné, že to nebude za měsíc, ale půl roku a víc už mi přijde dost.
Když jsem hledala menší studia(kdysi nám jedni dělali koupelnu), tak v Brně nic moc.
Hodně jsem narážela, že spousta toho je jen v Čechách(SMART).
Podotýkám, že z termínu v Mobelixu sešlo. Jsem v karanténě a čeká mě test na COVID, byla jsem celý den v kontaktu(pracovním) s nakaženým.
Pokud budu nakažená, asi jsem do 29. zavřená doma.
Takže i tím se to natáhne.
Co byste v nižší střední cenové hladině doporučili vy, máte nějakou zkušenost s dalšími? Nejlépe Brno a velmi blízké okolí. Anonym, nemusí každý známý vědět, že jsem v karanténě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.12.20 11:20

Zkus senesi, měli pěkne za fajn ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
17.12.20 11:38

Gorenje v SOHO u Sconta nebo mrknout do Sika, maji i kuchyne, vedle Avionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
17.12.20 11:55

@martina.se @Cenarius no a já jsem tu už zbytečně :D ale jinak možná ještě ti truhláři. Mluvíte že půl roku je moc, ale věřím, že najít truhláře se čtvrtroční lhůtou se dá. Zrovna konkrétně u nás jsou zakázky do konce února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.20 12:08

@gabrriel náš má na konec ledna.. Ale už je dal od Brna.. Ale je super a za velkou kuchyň na míru 80 tis, takže úplně paráda.. A mám to velké U

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.20 12:22
@martina.se píše:
@gabrriel náš má na konec ledna.. Ale už je dal od Brna.. Ale je super a za velkou kuchyň na míru 80 tis, takže úplně paráda.. A mám to velké U

Kdyby do toho Brna byl ochoten normálně dodat a namontovat, tak s tím nemám problém. někdo chce ale velké částky za cestu, pokud je dál.
Jinak děkuji všem. Beru další rady všemi deseti.

• Citovat
  • Upravit
4164
17.12.20 14:00

@martina.se tak jde o to, kdy jste objednávali… a upřímně jsem zvědav z čeho to bude a jak to bude udělaný. Zrovna dělám také „velkou kuchyň“ do U a tam jsou jen materiály a kování za 80 000 Kč a to není žádná „luxuska“. Se spotřebiči a prací jsme kousek nad 200 000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
17.12.20 14:16

Dobrou cenu nam nabízeli v Kuchyně Gabon a i provedeni bylo dobre. Mají sve remeslniky - instalatér, elektrikář. Nakonec mame německou řadu ze Sconta a jsme moc spokojeni. Je to taky „velke U“ a se spotřebiči to bylo tak 200 tisic (lepsi spotřebiče).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.20 16:00
@gabrriel píše:
@martina.se tak jde o to, kdy jste objednávali… a upřímně jsem zvědav z čeho to bude a jak to bude udělaný. Zrovna dělám také „velkou kuchyň“ do U a tam jsou jen materiály a kování za 80 000 Kč a to není žádná „luxuska“. Se spotřebiči a prací jsme kousek nad 200 000 Kč.

My to máme bez spotřebičů, místnost je 6×6 a u je na 3 stěny.. Takže velké dost.. Máme tam vymyšlené nějaké vychytávky ala skryté suple, ledvinky atd.. Není to sunt.. Počítala jsem minimálně 150, cena mě překvapila velmi mile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.20 16:00
@Anonymní píše:
Kdyby do toho Brna byl ochoten normálně dodat a namontovat, tak s tím nemám problém. někdo chce ale velké částky za cestu, pokud je dál.
Jinak děkuji všem. Beru další rady všemi deseti.

Tam myslím, že by vyšla draho doprava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
17.12.20 16:54
@martina.se píše:
My to máme bez spotřebičů, místnost je 6×6 a u je na 3 stěny.. Takže velké dost.. Máme tam vymyšlené nějaké vychytávky ala skryté suple, ledvinky atd.. Není to sunt.. Počítala jsem minimálně 150, cena mě překvapila velmi mile

No právě… to mě dost zaráží, buď to pan truhlář dělá pro radost a nepotřebuje si vydělat, aneb materiál je velmi podstatnou části ceny (otipoval bych tak aspoň 50-60 000 Kč) Nebo má zrovna něco na dílně, co mu tam zavazelo z předchozí zakázky a zrovna se mu hodila vaše kuchyň kam to dát (nemyslým hned šunt, ale třeba nějaké skříňky co si zákazník rozmyslel po tom, co se vyrobily) nebo nevím. :think: ale určitě vám to přeju, aby to vyšlo a byla to skvělá kuchyň za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.20 18:51
@gabrriel píše:
No právě… to mě dost zaráží, buď to pan truhlář dělá pro radost a nepotřebuje si vydělat, aneb materiál je velmi podstatnou části ceny (otipoval bych tak aspoň 50-60 000 Kč) Nebo má zrovna něco na dílně, co mu tam zavazelo z předchozí zakázky a zrovna se mu hodila vaše kuchyň kam to dát (nemyslým hned šunt, ale třeba nějaké skříňky co si zákazník rozmyslel po tom, co se vyrobily) nebo nevím. :think: ale určitě vám to přeju, aby to vyšlo a byla to skvělá kuchyň za dobrou cenu.

Ne, je to asi s nějakou slevou, je to kámoš mého chlapa.. Ale říkal, že i tak bysme se do 100 tis vešly.. Materiál kvalitní.. Spotřebiče počítáme 50 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí