Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, taky s nimi bojuji. Jediné co nám na ně pomáhá je postřik Atak detaches 50cs. Jen je potřeba postřik opakovat aby to mělo účinek i na ty co jsou zatím ve vajíčku.
Taky mam, nevim co s nima. Mela jsem tu pusteny vysousec, ale to zase neni dobre pro nas. Podarilo se mi snizit vlhkost na 45procent, ale min to bohuzel neda. Mam je jen v obyvaku a nejsou tam dvere, tak to na min procen proste nevysusim. Pri vlhkosti mensi jak 40procent pry vyschnou a zdechnou. Topime hodne a vetram a stejne tu jsou
![]()
Ahoj, nám opravdu pomohlo vysoušení. Měla jsem je v kuchyňské lince, vše jsme vymyla a to, co bylo otevřené jsem vyhodila. Manžel přivezl sušičku a musím teda říct, že to pomohlo. Plus asi taky to, ze už je venku mráz a celkem sucho. Jinak tím, ze to bylo v kuchyni, tak nám suchý vzduchu nevadil..já jsem pak ještě četla, ze se daji něčím vykouřit - to prý pomáhá stoprocentně. Je to nějaký speciální přípravek, nesmrdi prý od toho ano oblečení a v domácnosti…
Je to vlhkem, topit, kratce, ale casteji vetrat (udelat pruvan). Vlhkost by mela byt alespon pod 60%. Kupte si vlhkomer nebo digitalni stanici, at mate prehled, jak na tom jste. Zkuste pogooglit, co vim, jedna firma zabyvajici se dezinsekci ma docela obsahlou poradnu, urcite to pri trose snahy najdete
Jen ty starsi domy prave byvaji dost vlhke, to je celkem blbe.
U nás tedy snížení vlhkosti nezabírá, jsme stále kolem 40% vlhkosti a na ty potvory to nemá nejmenší vliv.
Ahoj, před časem jsme koupili starý dům a po zdech a na podlahách nám lezou malí broučci (písivky). Má s nimi někdo také zkušenost, případně radu, jak se jich zbavit? Děkuji