Kuchyňský robot ETA Gratus

1219
28.11.12 22:08

kuchyňský robot ETA Gratus

Máte některá tento kuchyňský robot? http://eta.cz/…hynsky-robot. Jste spokojené? Přála jsem si ho k Vánocům, že by se složila celá rodina :lol:. Popřípadě znáte některá levnější značku se stejnými funkcemi :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
149
28.11.12 23:22

Zrovna dneska jsem narazila na tento :
http://www.slever.cz/…tar-mx-4153/
Cenově safra rozdíl ;) ale osobní zkušenost nemám.. jen že jsem prostě narazila :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.11.12 11:47
@Ana20 píše:
Zrovna dneska jsem narazila na tento :
http://www.slever.cz/…tar-mx-4153/
Cenově safra rozdíl ;) ale osobní zkušenost nemám.. jen že jsem prostě narazila :))

Rozdíl je to veliký, bohužel i co se funkcí týče :|. Chtěla bych i ten kráječ na těstoviny a aby byl součástí i mlýnek na maso, což jsem teď zjistila, že není ani u toho Gratusu :evil:. Tak ta cena je teda šílená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.11.12 11:49
@katulka.k píše:
Rozdíl je to veliký, bohužel i co se funkcí týče :|. Chtěla bych i ten kráječ na těstoviny a aby byl součástí i mlýnek na maso, což jsem teď zjistila, že není ani u toho Gratusu :evil:. Tak ta cena je teda šílená :oops:

Tak ten mlýnek tam je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.11.12 11:51

Tento je o 2 tisíce levnější :mrgreen: http://eta.cz/…t-gratussino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alois cibulka
5.12.12 12:14

Gratussimo

Moje hodnocení. Robot vlastním asi měsíc. S podnikem Eta to asi nemá nic společného. S pohledu strojaře katastrofa, hřídel železo metly hliník vše velké vůle/lítá na hřídely/na těžšich těstách brzy se vyklajdaji, hřidel planetárního kola volná na ložisku, vysoká hlučnost, velmi uzké využití, vysoká cena./zakoupeno na Aukru 5600kč/v obchodě 7999kč. Záruka bude asi velmi těžko vymahatelná zboží asi vyrobeno v Číně. Jsme sklamáni timto výrobkem.

• Citovat
  • Upravit
1219
5.12.12 12:18
@alois cibulka píše:
Moje hodnocení. Robot vlastním asi měsíc. S podnikem Eta to asi nemá nic společného. S pohledu strojaře katastrofa, hřídel železo metly hliník vše velké vůle/lítá na hřídely/na těžšich těstách brzy se vyklajdaji, hřidel planetárního kola volná na ložisku, vysoká hlučnost, velmi uzké využití, vysoká cena./zakoupeno na Aukru 5600kč/v obchodě 7999kč. Záruka bude asi velmi těžko vymahatelná zboží asi vyrobeno v Číně. Jsme sklamáni timto výrobkem.

8o 8o 8o děkuju za upozornění. Tohle mě opravdu zaskočila, mám hodně spotřebičů od Ety a se všemi naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luk1123
17.3.13 14:52

Gratus

Tak nevím jak ostatní, ale my máme Gratus přibližně 5.měsíců a nevidím na něm jediný problém. Gratus se rozhodně v Číně nedělá a vím to určitě. Zkušebny mají v Hlinsku v Čechách a vím že motor zkoušeli několikátý než vybrali tento. Montují je taky u nás v Čechách. Máme na něj veškeré příslušenství mele maso perfektně, strouhá taky dobře a těsta ať už těžké kynuté nebo lehké piškotové bez problémů a zřídka kdy ho využíváme na plný výkon. Zrovna tak nástavce na těstoviny nemají chybu od té doby jsme nekoupili těstoviny žádné, už jen vlastní výroba. Vyzkoušeli jsme i plničku na klobásy taky nemá chybu. S volnými metlami jsme neměli žádný problém a určitě doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
alois cibulka
23.7.13 15:30

eta

Zajdite do prodejny nechte si nasadit metlu a ihned víte kde jste.Asi děláte reklamu výrobku a ještě se schováváte za nik. Větší zmetek jsem od ETY nevidel.

• Citovat
  • Upravit
7
16.9.13 21:50

Gratus jsme si také pořídili a musím říci, že šlape skvěle. S metlou tedy žádné problémy nemáme, naopak, všechno příslušenství sedí dobře. V podstatě jiné přístroje v kuchyni jsem přestala používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luk1123
17.9.13 09:12

No jsem určitě zaměstnanec ETY lezu na e. Mimino a chválím svoje výrobky. Jsem strojvedoucí a s etou nemám cokoliv společného. Nevím o jakou metlu Vám jde. Metlu nasazujeme v podtatě denně. Gratus máme rok a nikdy jsme s ním neměli problém naopak. Od té doby nekupujeme těstoviny, meleme si maso, děláme domácí uzeniny. Robot jde v podstatě denně a není s ním skoro problém. I když jedno malé minis má. Tělo na struhadla pokud se tam dá něco tužšího tak se protočí a je dál k nepoužití. V ETĚ mně vysvětlili že to funguje v podtatě jako střižná pojistka a je fakt že stojí celé tělo něco málo přež 100Kč. Jinak je to stroj silný v podstatě k neutahání. Uvidíme jak naší zátěž vydrží dál. Jinak zdravím.

• Citovat
  • Upravit
7
18.9.13 12:44

Nezbývá mi nic jiného než souhlasit. V podsttaě na Gratusu dělám také vše od těstovin, mletí masa až po míchané koláče a koktejly.Nic lepšího jsme doposud neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a cibulka Brno
26.11.13 08:29

Po roce

Dobrý den 5.12. 2012 jsem psal svůj názor na Gratussimo, dnes po roce? Robot používáme velmi málo je vadný oprava byla v servisu RTV.Brno Záruční servis ETA a vyjádření je hrozné Nejsou náhradní díly vrátit tam kde jsme koupili a zrušení kupní smlouvy.Moje vyjádření je pravdivé. ETA to je china schunt.

• Citovat
  • Upravit
5
22.12.13 18:01

Eta gratus

Dobrý den, vlastním již dva roky robot Gratus a musím říct, že má spokojenost je maximální. Využívám ho denně, někdy i několikrát, protože veškeré pečivo peču včetně chleba a rohlíků, veškeré pomazánky, teď jsem dělali pro celou rodinu paštiku ze 40 kila masa, těsta na vánoční cukroví, těsto na bramborové placky, knedlíky, velice málokdy se stane, že jeden den mašinka stojí. Je to dříč, udělá těsto ze 2 kilo mouky, jsem spokojená maximálně, maximálně, moc. Vůbec nelituju těch peněz, i když jsem se pár dní rozmýšlela, ale z mé strany to byla láska na první pohled a nelituji.
Měla jsem pocit, že, Gratissimo, je o něco menší Gratus, ale jak jsem se na něj dívala v obchodě zblízka, tak je to nebe a dudy, od pohledu je vidět, že kvalita gratisima je nic moc. Takže Gratus ano. gratisimo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 18:48

Dobrý den. Dnes jsme jej objednali na e-obchody a dostali jsme slevu 2400,–. Je to ten s veškerým příslušenstvím. Tak až ho přivezou, vyzkouším a dám vědět:-). Pane Cibulko, nestrašte lidi. Na aukru se mi také povedlo koupit několik šuntů bez záručního listu a neznamená to, že bych si už totožný výrobek nekoupila nový v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí