Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den ženy, potřebovala bych prosím poradit, potřebovala bych si pořídit domů kuchyňský robot, no možná to špatně nazývám, ale hlavně potřebuji něco, co mi krásně a hlavně na jemno nakrájí cibuli, ořechy, libeček apod. ![]()
Doma mám od Becku co jsem dostala a je to hrůza ![]()
A jelikož hodně vařím, potřebuji něco kvalitnějšího ![]()
Samozřejmě uvítám i když to bude mít více funkcí jak toto, proto sem píšu. Potřebuji od Vád doporučení se kterým jste doma spokojeni Vy, kolik stál a co to umí.
Hodně dávám na zkušenosti, tak mi prosím poraďte. ![]()
Moc Vám děkuji a přeji příjemný zbytek dne ![]()
PS:Nemusí stát majlant ![]()
Mám tohle už několik let a jsem s tím moc spokojená. Byl to kdysi dárek od tchánovců k Vánocům. Dneska je cena celkem příznivá. Dřív to bylo myslím dražší (kolem dvou tisíc a taky se to nejmenovalo omelette tribute, ale jinak je to stejný)
https://www.mall.cz/…ette-tribute?…
Nedávno jsme dokupovali nový nůž do té sekací nádoby - stokorunová položka.
V sekáčku sekám na Vánoce ořechy, cibuli teda ne, tu si krájím růčo (aby nezhořkla), ale jinak tam můžeš dělat cokoliv. Oblíbený recept mého manžela - rybičková pomazánka
nasype tam všechno - rybičky, kus okurky, kus cibule, majonézu, horčici, párkrát to protočí a má to ![]()
Dřív jsem dělala v té vysoké nádobě koktejly - jahody/banán s mlíkem, na to jsme si letos koupili normálně stolní mixér, tak to nepoužíváme. Ponorný mixér používám když dělám třeba zeleninovou polívku, omáčku atd a nechci to pasírovat.
Edit - jo a klasickou metličkou sníh z bílků, žejo.