Kufr do letadla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9051
20.5.24 12:36
@NicknackEK píše: Více

Proto já na naše kufry dávám velkou pentli na rukojeť. A přesto, že jsou šedivé, tak dobrý. Ale pravdu máš, mamka má kufr s barevnými kolečky a je k nepřehlédnutelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.5.24 12:40
@ugluk píše: Více

Napodobne, vyměnili mi stary Samsonite za novy. U neznackoveho kufru jsm dostali novy taky nejaky no name…

• Citovat
  • Upravit
3749
20.5.24 12:44
@NicknackEK píše: Více

Lítám, a tohle už fakt dávno neplatí. Dneska (protože všichni cestující vycházejí ze stejné úvahy jako ty) už je spektrum barev na pásu všemožné. Naopak černá začíná být vzácná :D Já si svůj černý Samsonite spolehlivě v Dubaji mezi tím kýčem kanárkové, růžové a fosforeskově zelené právě že spolehlivě našla. Nevím kdy jsi tam byla ty :nevim: Možná náhoda. Ale obecně se na letištích setkávám s hodně barvami. Spíš se doporučují vlastní velké samolepky, nebo vlastní ušitý látkový potah se specifickým vzorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3749
20.5.24 12:46
@Hanka1 píše: Více

Přesně tak. Vždy hlásit a reklamovat poškození. Nikdy bych necestovala s noname, Není totiž nic horšího, když ti přistane kufr bez koleček a ty s ním musíš ještě cestovat přes celé město :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3749
20.5.24 12:48
@alisekR píše: Více

A nebo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.5.24 12:56

Ja dávam na kufr takovy barevný zacvakavaci popruh, ktery jsem kdysi koupila za par euro v rakouskem Primarku a v tom samém vzoru mam i obal na pas. Ja preferuji tmave kufry, neni na nich videt špína a odrene tmave šrámy.

• Citovat
  • Upravit
845
20.5.24 13:53
@Jazmine píše: Více

2023 naposledy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3597
20.5.24 15:02

Zalezi ako planujes cestovat. Ja som lietal cca 300-500 letov rocne a osvedcil sa mi nasledovny model:

Batozina do kabiny: Kupoval som vzdy velmi kvalitne kufre, so mnou chodili vsade a stale, takze museli bez problemov jazdit cez kocici hlavy a podobne. Paradoxne sa mi samsonite, ktory inak vsecia chvalili moc neosvedcil, pretoze po prejazde pieskom sa koliecka este niekolko dni zasekavali.

Kufor do podpalubia: Nebraval som kazdu cestu a ked som braval tak som vacsinou kupoval z tych najlacnejsich, je jedno ako drahy kufor kupis oni ti ho VZDY rozbiju, je to iba otazka casu. A ked pristanem o polnoci a viem ze ma este caka 5h autom, tak sa mi fakt nechce dalsie 2 hodiny travit reklamovanim, proste som ho vyhodil a zobral dalsi. Kvalita koliecok mi bola jedno, pretoze s podpalubnym kufrom som chodil iba po letistnej hale k autu alebo taxiku. Nikam dalej so mnou nechodil. Rozbili ho vzdy skor ako sa stihli pokazit koliecka.

Zvaz si svoje pozidavky a podla toho vyber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3749
20.5.24 15:33
@IcePlanet7 píše: Více

Já několikrát letěla z levným kufrem a rychle mě to přešlo. On totiž moc není rozdíl trávit 2 hodiny reklamací, nebo řešením jak všechno odtáhnu, protože je ten kufr rozmasakrovaný tak, že ten obsah nelze dále převážet. Dřív jsem opakovaně kupovala kufry typu Lidl a věř, že není nic horšího než vidět otevřený poprskaný kufr na pásu a řešit, jestli v něm půlka věcí nechybí a v čem to do taxíku odtáhnu. A nemyslím že zrovna Samsonite je kdoví jaký top kufr. Bohužel, v čr je brát jako to „lepší“ a je hrozně předraženej. Ty Samsonity se dají koupit třeba i druhojakostní se škrábanci a cena je v pohodě. Nebo na Ebayi.

Příspěvek upraven 20.05.24 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3597
20.5.24 15:42

@Jazmine Ale ved ten kufot ri nerozbiju hned… Stalo sa ze hned na prvej ceste ho rozmlatili, ale to bola fakt vynimka, ale normalne vydrzal jeden ten obyc kufor nejakych ~10 letov. Dokonca raz som mal jeden co vydrzal skoro cely rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3749
20.5.24 15:51
@IcePlanet7 píše: Více
:palec: :palec: Ok

No ale stejně, já s tím mám tak otřesnou zkušenost, že už bych jí nerada opakovala. Na druhou stranu, dát do nich třeba 20 tisíc by se mi taky nechtělo.

Příspěvek upraven 20.05.24 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
20.5.24 15:56

Pevný skořepinový, aby se na něj dalo i v případě nouze sednout, a aby měl TSA zámek. A vytahovací teleskopické madlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117104
20.5.24 15:59

@IcePlanet7 létal jsi každodenně jo, jednou až dvakrát denně? :mrgreen:
To je ale moc hezká pohádka. Leda bys byl pilot, ale ani oni nemají tolik letů ročně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6699
20.5.24 16:01

Mám skořepinové Samsonite, jsou růžové :mrgreen: na letišti je vidím hned a zatím nemají v plánu se rozbít. Pro hledání pak doporučuji i ujetou jmenovku, mám zmrzliny a fakt je na pase vidím z dálky :mrgreen:

Samsonite se nám i ztratily a byly v pořádku vráceny, to jsme je ještě měli látkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6699
20.5.24 16:02
@aiwwa píše: Více

Někdy je fuška spočítat si, kolik dní má rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...