Kufr do letadla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116182
20.5.24 16:03
@Temnástranasíly píše: Více

To bude ono. 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
20.5.24 16:53
@aiwwa píše: Více

No jo no, někdo rád přehání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
21.5.24 18:02

Za mě je lepší mít skrz váhový limit látkový kufr a určitě si připlatit, měla jsem kufr do tisícovky a rozpadl se mi hned na první dovolené na letišti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.24 13:06

Já si kupuju už léta přes nejkufry, mají tam kvalitní kufry například značky thule, samsonite za super ceny. Za mě je lepší si určitě připlatit, samozřejmě záleží taky jak často cestujete a kufr využijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
25.5.24 16:43

Moc všem děkuji za Vaše zkušenosti. Nejčastěji se tu opakovala značka samsonite a za mě je asi taky lepší vzít kvalitní a připlatit si. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.24 21:09

Ahojky :) Ono záleží jak často cestuješ. Pokud lítáš jen jednou za rok, nebo i méně, tak bych do toho kufru zase tolik neinvestovala. Je to podle mě zbytečný. Já třeba lítám tak čtyřikrát do roka na menší prodloužený víkendy a to už se pozná. Obecně nedoporučuju moc kufry z Tesca, Globusu atp. Já taky jak Radka tady nahoře psala mám příručák z eshopu nejkufry. Mám od nich dva kufry, letos jsem kupovala mi mamce. Ta kvalita se fakt nedá srovnat oproti hypermárketům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.24 19:53

Jaký kufr do letadla

Nevíte kde bych koupila cestovní tašku přímo do letadla? Má mít maximální rozměry 25×40×20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
19.10.24 21:00

Když si přesně toto zadáš do googlu, vyjedou ti nabídky. My jsme dceři kupovali na Alze, ale myslím, že trochu jiné rozměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.24 21:42

@nozu Děkuju, spíš mě zajímaly zkušenosti, nebo nějaký tip kufru, který i třeba dlouho vydrží, jak je kdo s čím spokojený atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
19.10.24 21:47

Já jezdím s batohem z Decathlonu a spokojená jsem hodně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.24 22:14

@Annonymní_007 A jaký batoh máte, prosím? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.24 19:45

@MiaN1997 Jee, super, děkuju, podívám se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.1.25 10:03

Ahoj! Co se týče kufrů na cestování, záleží na tom, co hledáš. Skořepinové kufry jsou super, pokud preferuješ pevnost a ochranu věcí, protože dobře odolávají nárazům a lépe chrání obsah kufru. Naopak látkové kufry bývají prostornější a o něco flexibilnější, takže do nich sbalíš víc věcí. Pokud plánuješ delší cestu a potřebuješ více místa, doporučuji právě látkový kufr. A co se týče letištních kontrol, tak stačí koupit povlak na kufr nebo zabalit do strečky a kufr to zvládne. Já to teda nedělám a taky ho mám už pěkně odřenej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boruvka735
13.1.25 11:16

Já jsem si taky oblíbila skořepinové kufry, hlavně kvůli jejich odolnosti, i když ty oděrky po letištních kontrolách jsou u mě už standard. 😄 Každopádně jsem objevila kufry, které jsou fakt dobře řešené – mají extra pevný materiál, spolehlivá kolečka, a navíc se mi líbí i design, takže je hned poznám na pásu. Pokud chceš něco prostorného a praktického, určitě se vyplatí kouknout na kufry, které kombinují kvalitu i styl!

• Citovat
  • Upravit
7188
14.1.25 22:15
@karolinapete píše: Více

Já mám třeba North Star typ Jester a je za mě na cestování geniální. Mám ráda takovou tu gumičku na přední straně, do toho se dá zaháknout bunda nebo pověsit boty. Rozměrově je akorát pod sedadlo, i narvanej se tam vejde. A narve se do něj fakt dost, nejdřív jsem se bála že jsem vzala moc malej, ale je akorát.

Pevný záda, jedna velká kapsa a malá kapsička, je praktickej a příjemnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí