Kuličky zabudované v čele postýlky

4279
6.12.20 11:44

Kuličky zabudované v čele postýlky

Vídám u některých postýlek, že mají otáčecí kuličky zabudované v čele postýlky. Z prvu jsem si myslela, že je to jen poněkud ošklivý design, pak mi došlo, že je to možná myšleno jak hračka.

Tak se chci zeptat - baví to děti si s tím otáčet? Připadá mi, že se k tomu dostanou až když už umí stát a to už to pak pro ně nebude moc zábavné a budou chtít něco zajímavějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68945
6.12.20 12:20

No, na postýlce to sice nemám, ale věř, že i skoro dvouleté batole stále baví s něčím štěrchat a otáčet :-D V našem případě jsme mu na to vyrobili activity board.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.12.20 12:43

Pokud strkas dítě do postýlky i přes den mimo spaní, tak ho to samozřejmě omrzí velmi brzy… :) jinak nezbytne nutnou dobu to určitě zabaví.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
43031
6.12.20 12:44

O pětistovku dražší postel bych kvůli tomu nekupovala, ale jinak bych řekla, že přesně v tom věku, kdy se postaví, je bude otáčení bavit. Spousta děcek vršek postýlky okusuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
6.12.20 13:24

@Pudloslava

Tady to není o ceně, ale o designu, že se mi to nelíbí. Ale pokud by si s tím to dítě hrálo, tak mu to nechci upírat. A přeci jen je to bezpečná hračka - dřevěná, nedá se vdechnout, nedá se s ní o nic mlátit, takže pro rodiče výhodné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
6.12.20 13:26

@ugluk

Máš foto?? :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
6.12.20 13:51

@Callista jestli se ti to hodne nelibi, tak se na to vykasli. Na postylku muzes nejake hracky navesit a mohou to byt pokazde jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
6.12.20 13:55

Tak děti se v postýlce staví běžně kolem 9.měsíce, samozřejmě jsou mezi nimi rozdíly. A to je doba, kdy je tohle baví. Já osobně do postýlky hračky nedávala, měly jen hezký mantinel na koukání. Podle mě má dítě v postýlce spát a ne si hrát. Na to měly ohrádku a pokojíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
6.12.20 14:06

@Callista toho našeho ne, ale hoď do googlu activity board. Prostě prkno a na něm namontovaný „co obi dalo“. Světýlka, zipy, zámečky… u nás vede spinner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
6.12.20 14:17

@Aduš8

To je taky fakt. A u nás je plán udělat celý byt „baby friendly“, schovat všechny kabely atd., aby tam nebylo nic nebezpečného a mohlo si lozit všude a nemuselo být zavřené v ohrádce/postýlce, takže bude mít na hraní mnohem zajímavější věci.

Děkuji, že se nemusím cítit špatně za to, že mu odepřu postýlku s kuličkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
6.12.20 15:24

U nás se v postýlce jen spalo. Na hraní byla podlaha a velká ohrádka. Takže já bych to na postýlce nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
6.12.20 15:29
@Callista píše:
@Aduš8

To je taky fakt. A u nás je plán udělat celý byt „baby friendly“, schovat všechny kabely atd., aby tam nebylo nic nebezpečného a mohlo si lozit všude a nemuselo být zavřené v ohrádce/postýlce, takže bude mít na hraní mnohem zajímavější věci.

Děkuji, že se nemusím cítit špatně za to, že mu odepřu postýlku s kuličkama :lol:

To je asi vtip, OK. Podle mě dítě může vyrůstat v úplně normálním prostředí a zábavu si vždycky najde. Ale že bych kvůli dítěti přestavovala byt, to mi připadá už přehnané. Samozřejmě nebezpečné věci se dají nahoru, ale stále to zdaleka neznamená, že dítě může lézt všude. Zavřené v ohrádce být nemusí, ale musí byt non-stop pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
6.12.20 18:06
@Callista píše:
@PudloslavaTady to není o ceně, ale o designu, že se mi to nelíbí. Ale pokud by si s tím to dítě hrálo, tak mu to nechci upírat. A přeci jen je to bezpečná hračka - dřevěná, nedá se vdechnout, nedá se s ní o nic mlátit, takže pro rodiče výhodné :lol:

Prosím tě, pokud se ti to nelíbí, tak to nekupuj. Není to žádná životně důležitá hračka, bez které by dítě nepřežilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
6.12.20 18:12

@kacz proč vtip? Samozřejmě musíš být dítěti neustále za zadkem i tak, ale mám byt tky přizpůsobený dětem tak, aby se nebezpečí eliminovalo na minimum. Rozhodně jednodušší, než jim neustále stát za zadkem a napomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
6.12.20 20:24

@kacz

Myslím, že to pro mě bude jednodušší nemuset furt hlídat, co kde dělá, když tomu ten byt uzpůsoben. Tím nemyslím, že ho nechám samotného, ale nebudu mu furt muset brát něco z rukou atd…

Vyjma akorát myčky a trouby, ty mají čudlíky přístupné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport