Kuna v chalupě - jak se jí účinně zbavit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
6.5.26 06:39

Kuna v chalupě

Dobrý den, prosím o radu, jak se účinně zbavit kuny na chalupě. Neustále se prokousává do kuchyně a kromě škody dělá i velký nepořádek. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
557
6.5.26 07:03

Ahoj. Prý vyčesané psí chlupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33409
6.5.26 07:54
@pevara píše: Více

Někde jsem četla, že vlasy, ale těžko říct. Zkus nějaký ultrazvukový plašič, nebo jí zkusit chytit. Nemusí tam ale být jen jedna. Tedˇzrovna čtu, že je kuna v ČR od 1 března do 31 srpna chráněná, a nesmí se lovit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
6.5.26 07:57

U nás, jedině rádio v kombinaci s ultrazvukovým plašičem.
Psí chlupy, tygří ho… atd nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.5.26 08:13
@arinecka píše: Více

My bydlíme na okraji velkého města v klidnější čtvrti, a zrovna dva dny zpátky jsem večer ještě byla na chvilku na balkoně a ze zahrady naproti baráku postupně vyběhly čtyři kuny a všechny šup, běžely do nějakého zaparkovaného auta naproti. 8o

Příspěvek upraven 06.05.26 v 08:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
6.5.26 08:13
@Hanča1234 píše: Více

kde jste vzali tygri ho…? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.5.26 08:32
@maminaAJ píše: Více

V zoo většinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21526
6.5.26 08:37

Manžel stříká k motoru auta preventivně silný, pro nás smradlavý, parfém. Jednou jsme měli od kuny rozkousané kabely. Od té doby je klid. Máme takovou těžkou sladkou vůni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33409
6.5.26 08:42
@Neboj píše: Více

Tam se jim taky líbí, hlavně kabely. Taky musíme občas nastříkat pod kapotu nějakej sprej proti kunám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
6.5.26 08:51

@maminaAJ jakákoliv minizoo kde někoho znáš  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9020
6.5.26 09:35

Prej lidské vlasy. Dojít ke kadeřnici, ať ti dá pytel. Dát je do starých sklonek a rozmístit..
Asi tě nepotěšim, když se kuně někde zalíbí, naučí tam i mláďata… A pak tam žijou generace. Takto máme my v kůlně kuny už třicet let. Minulý týden „naše kuna“ uškrtila v oku plotu sousedů slepici. Kuní bobky máme každé ráno před garáží… Never ending Story :mrgreen: a to nebydlíme na vsi. Pole je tak třista metrů přes zahrady a les tak 500 přes zahrady a přesto tu žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8025
6.5.26 09:39

Když jsem zahlídl název diskuse, tak mě napadlo - sprosťák, nastěhuje si do chalupy ženskou a potom neví, jak jí vystěhovat, když zjistí, že mu nevyhovuje. A ještě to napíše tahle ostře, to mu admini smáznou. No pak jsem si to přečetl pozorněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3235
6.5.26 09:54

Ultrazvukove srandy su na 2 veci a ani jedna nema s kunou nic spolocne :-D Do pasce sa potvora nechyti (mali sme klasicku humannu - do tej sa chytali jezkovia, chudiatka boli potom vystresovany aj klepec - do toho sa nechytilo nic). Umelo sme vytvarali prekazky, davalli kuracie pletivo tam kadial chodila, nechavalli sme pustene radio aj cez noc…nereagovala na nic, az raz som kupil taku „jedovatu pastu“, bolo to normalne v kartusi ako silikon. Vytlacis na miesta kam chodi take 10cm kusky…

Pouzil som ju iba jediny raz a je pokoj. Mozno nemoralne, ale kazdy sa brani tak ako vie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný