Co dál s úrazem štěněte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
M87
7
3.5.26 14:11

Uraz stenete

Dobrý den. Prosím Vas setkal se někdo s tím, že měl stenatka na prodej. Nám se včera stalo že štěňátko nešikovně skončilo a má nastiplou kost. Čekáme co řekne doktorka. Zda nechá v klidovém režimu nebo to bude muset šroubovat. Co teď?? Až budu vědět víc chci volat budoucímu majiteli. Spíš se ptám asi mám čekat, že nebude mít asi zájem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
860
3.5.26 14:15

@M87 Měla jsem štěňátka od retrívřice. Kdysi… štěně bych neprodala a počkala, až bude zdravé. Popřípadě bych se domluvila s budoucím majitelem, jestli chce čekat, jak se to vyvine. Držím palce.
PS: co máš za rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8914
3.5.26 14:26

My jsme měli štěně po operaci kýly a po šití natrženého rtu. Blbouni malí štěňata si tak urputně mezi sebou hráli, až hru medvědí tlupa přehnala. Jak u dětí, když neznají hranice.
Věděli jsme to, dala nám nějakou slevu. Ve smlouvě je uvedeno. Nabízela nám jiné štěně, které nic nemělo. Jednala s námi férově. My jsme vzali našeho vybraného. Sice otlučený, ale on na nás už čekal.
Takže hlavně to říct budoucím majitelům. Váš problém mi přijde závažnější. Soudce si letos zlomilo v 9 měsících štěně packu v koleni. Blbě skočil a pak už jen pištění. Slyšela jsem to dom přes zavřená okna v únoru. Operace vyšla na 35 tis. Naštěstí ho má pojištěného. Pes tam dostal nějakou destičku. Dokud/pokud by nebylo štěně doléčeno, tak bych si ho nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
3.5.26 14:52

@M87 to je blbá situace :? Uvidíš co veterina, jestli budou následky. je štěně plánované do chovu? Pokud o štěně budou mít zájem tak předat po vyléčení. jestli tam budou následky v kulhání? I tak léčba asi potrvá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
3.5.26 15:10

Za mě záleží i na tom, proč si štěně berou a jaký to bude mít vliv na budoucí uplatnění. Pokud to mělo být stěně na chov a bude mít doživotní následky, tak se může stát, že nebude zájem. My si brali štěně pro radost a štěně, které nebude moct být nikdy uchovněné, takže jsme dostali částečnou slevu. Za sebe můžu tedy říct, že by mi nevadil ani úraz, ale při fér jednání a jasné komunikaci.
Pak je taky otázka, jak to bude s léčením, o jak dlouho se posune předání štěněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M87
7
3.5.26 15:11

Není do chovu. Bude to mazlíček pro rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
3.5.26 15:12

@M87 a co je to za rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M87
7
3.5.26 15:13

@Hanča1234 počkám až se uzdraví a co rekne dal doktorka. Máme Slovenského cuvace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15462
3.5.26 15:14
@M87 píše: Více

Tady nikdo křišťálovou kouli nemá. Volej budoucím majitelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
3.5.26 15:15

@M87 ty jsou krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M87
7
3.5.26 15:39
@Kelsey1 píše: Více

To mám v plánu. Vše říct jak to je. Nikdo mu to neudělal schválně. Doufám že to aspoň vyjde tak že to nechají zhojit a že to nebude horší… snad ji bude chtít a počkají si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15139
3.5.26 19:29

@M87 Domluv se s budoucím majitelem. Zažila jsem, měli jsme zamluvené štěňátko, u kterého se objevil v 6 týdnech zdravotní problem. Léčba se bohužel protáhla a k nám by se dostalo nejdříve ve 14 týdnech a ještě byly potřeba rehabilitace. Ze začátku jsem čekala jak se to bude vyvíjet, pak jsem, ale štěňátko odmítla, protože mi vadilo, že bude už odrostlé a bála jsem se, že nezvládneme to cvičení atd. Spíše to byla dohoda s chovatelkou, která si ho nakonec nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
4.5.26 05:59

Určitě zavolat a šla bych s cenou dolů, jako omluvu. Pokud tedy ještě budou mít zájem, ale věřím, že se na pejska těší a počkají až se vyléčí hlavně aby to nebylo něco závažnějšího do budoucna, to bych asi s prodejem už nepočítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný