Mrouskání kočky, co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Viki2003
26.4.26 08:48

mrouskání kočky

Zdravím mám 5 - 6 měsíční kotě a začalo nám mrouskat, kastrace je naplánovaná ale kvuli práci ted nemam kdy na to zajit a být s ní takže na kastraci se pujde az budu moct, každopádně jsem se chtěla zeptat jak jí pomoct při tom mrouskání není to příjemný jak pro nás tak pro ni tak co udělat aby se tolik netrapila, hrajeme si s ni co jde a věnujeme ale nejde to vždy, tak by mě zajímal vaše rady co pomohli vám. dopředu děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8888
26.4.26 08:54

Vzala bych si volno. Na veterinu bych s ní šla. Nijak jinak ji nemůžeš. Potřebuje kastraci.
Jestli se pohybuje volně venku. Tak absolutně bez debat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viki2003
26.4.26 09:18

@Kelsey1 je pouze v bytě, ven chodime jen na vodítku ale jen občas, říkám že kastrace je plánovaná kdybych si mohla vzít volno tak to udělam ale práce mi to ted neumožnuje :) ja pouze chci radu jak bych ji mohla jinak pomoct nebo rozptýlit krom třeba ještě hraní.

• Citovat
  • Upravit
101525
26.4.26 09:49

Ja teda nevim, ale k cemu volno na kastraci kocky :think: domluvim to na pátek odpoledne a je vyreseno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viki2003
26.4.26 10:23

@j.a.n.i1 opět říkam že kdyby to šlo tak to udělam, každopadně bych byla ráda když nemáte nějakou jinou zkušenost nebo radu krom kastrace… ktera ted proběhnout nemuže tak prosim nic nepište. :D

• Citovat
  • Upravit
5913
26.4.26 10:37
@Viki2003 píše: Více

Jakou chceš ještě radu, nic než kastrace není, tak už to pochop. A během kastrace by neměla mrouskat. Kocoury jsem nechala kastrovat až kolem 8 měsíců, jeden pořád značkoval, a druhý šel taky tak, nečekala jsem až bude značkovat taky.Ale u kočiček musíš dřív, nedá se nic dělat. A pokud nemůžeš, tak požádej někoho z rodiny, určitě by se někdo našel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viki2003
26.4.26 10:48
@mamule42 píše: Více

Já vím že kastrace je jediná možnost a taky si ji přeji ale říkám momentálně není jak jí to nechat udělat, z rodiny určitě by někdo mohl ale je to moje první zvířátko a chtěla bych být s ní l. Proto jsem chtěla jen někoho zkušenosti třeba co jim pomohlo aby kočička se netrapila než přijde kastrace toť vše, mrzí mě že pravděpodobně to nechápete ale tak to je. Každopádně děkuju za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
430
26.4.26 10:50

@Viki2003 Tady ale bohužel jiná možnost než kastrace není. Naplánuj jí na nějaký pátek odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
26.4.26 10:50

Jak s ní, kočku tam dáš a pak si pro ni dojdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
26.4.26 10:54

@Viki2003 Tak jedno mrouskání s ní přeci přežiješ a pak hned na kastraci. Jiná možnost prostě není. Teď jí neulevíš nijak. Musí si tím procesem projít. Dopřej ji teplé místo a NEHLAĎ jí přes záda a ocas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viki2003
26.4.26 11:06
@SOVIČKA93 píše: Více

Děkuji to je rada kterou jsem tu hledala.

• Citovat
  • Upravit
Viki2003
26.4.26 11:07
@mamule42 píše: Více

Když bych mohla tak to udělám. 😂 Ale furt chci být s ní po té kastraci ne přitom nechci ji nechávat samotnou doma.

• Citovat
  • Upravit
2323
26.4.26 11:11

No pořád to pro tu kočku bude lepší, než to mrouskání. Ona si to taky zrovna moc neužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viki2003
26.4.26 11:29
@j.a.n.i1 píše: Více

A jsou lidi kteří pracují i odpoledne, ne každý pracuje každý den dopoledne, a ne každý veterinář je v ordinaci odpoledne.

• Citovat
  • Upravit
8888
26.4.26 11:30
@j.a.n.i1 píše: Více

Volno si vzít píšu, protože psala, že to nejde ohledně práce. Takže beru, že je asi natolik vytížená. Nevím, jak ho mají jiné kliniky. Naše vet. chtěla u každého (měli jsme tři domácí postupně, dva kocoury a kočku) ráno, ať se doveze. Pak si je tam nechala po zákroku dýl na pozorování a odpoledne jsme si jeli vyzvednout maroda. Ještě mám pocit, že manželovi psala SMS, než jsme jeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný