Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@arinecka ne jenom odhlásila, každopádně všem děkuji za odpověď a tímto to ukončují, nebudu tady nikomu vysvětlovat jakou mám situaci proč zrovna se něco nedá udělat nebo není vhodná doba. Mějte se krásně dámy.
Vždyť byl Nick smazaný. Už tady byla herečka, která se opakovaně smazala a zas přihlásila v jedné diskusi. To je pak velmi důvěryhodné.
@Kelsey1 píše: Více
A není to jedno i kdyby tak člověk vždy může odpovědět zpět l, bylo zbytečné sem psát to už teď vím protože nikdo ti nikdy nepomůže chtěla jsem to jen vyzkoušet a třeba se dozvědět něco nové jelikož jsem nováček. Internet není vždy řešení proto více důvěřují lidem. Ale nikdy to není jiné, já se jenom na něco zeptala a to že jsem si na minutu vymazala účet z toho že jsem se akorát vytocila nemusí hned ze mě dělat herečku ne? Dost mi na tomto tématu záleží
Zítra zavolat na veterinu a pobavit se s doktorkou, jaké jsou možnosti řešení v tuhle chvíli. Jestli má třeba nějaké tlumící léky pro kočky na tohle období. Jak to přejde, tak vzít kočku na kastraci. Co nejdřív to půjde. Pokud nevychází pracovně. Existuje volno. Takže si vezmeš v ten den volno nebo pověříš v rodině někoho.
@Kelsey1 píše: Více
Já toto všechno vím teď už je mi jasné že nejde ji jinak během toho pomoct jen jsem jí to chtěla zpříjemnit nic víc a zajímali mě příběhy ostatních, jediné co si přejí je abych mohla být s ní já, a jak jsem tu už psala volno si nemůžu vzít takže musím počkat ještě tak 3 týdny, už jsem byla na kastraci domluvená termín všechno aby to vyhovovalo ale volno mi bylo zrušené bohužel, může to udělat někdo jiný to ano ale furt chci ji být po boku já. A to si myslím že můžete respektovat.
@Viki2003 píše: Více
Existuje i veterinář online, tak zkus napsat, třeba ti poradí jak kočce ulevit ![]()
jistě, my to můžeme respektovat, ale trpí tvoje kočka, ne my ani ty
@stinga píše: Více
To já vím ale teď během toho mrouskani nic nezmuzu a v blízké době taky ne
Je to normální proces, když máš chovnou kočku, taky pokaždé nemá koťata.
Jak to přišlo, tak to zase přejde.
@stinga píše: Více
Je to fyziologický proces. A kastrace se během mrouskání neprovádí.
Kočky jsem dala v 8 ráno no kastraci, ve 12 vyzvedla, práce na HO, kočky se mnou pár hodin v přepravce a spaly. Druhý den byly ještě v kotelně, a třetí den už šup zas ven ![]()
Nechat domrouskat, pak řešit. Rozběhnutou ovulaci ani u člověka nezastavíš.
@Havlova píše: Více
to já vím, jsme „kočičí“ rodina a občas spolupracuji s kočičím útulkem