Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
máme problém s kočičkou od té doby co jsme si ji přivezli tak nám čurá do postele, zkusili jsme snad všechno měla blíž wc, sprej co ji nemá lákat zamezili na nějakou dobu přístup a i přes to když se nějaký den otevřou dveře tak se tam vyčurá. Musíme mít zavřené dveře i přes to když spíme a to je hodně omezující. Neví někdo co s tím?
@Pink12964 dáváte ji stejný kockolit, co měla v předchozím domově? I stejný typ toalety(zakrytá, otevřená). Nám to dělalo každé kotě, většinou po měsíci, dvou to přešlo. Jakmile si doma zvyklo. Hlavně nečistit savem, to je láká to víc.
Příspěvek upraven 19.04.26 v 14:31
@Pink12964 píše: Více
veterinář na to říká co? nemá problém s močovými cestami?
Kočky jsou citlivé na změny. My jsme pro nové kotě měli úplně stejný záchod i kočkolit, jako mělo v chovatelské stanici. Neměli jsme pak jediný problém s adaptací. Určitě by to chtělo vyšetření u veterináře, může to být zdravotní problém.
@Samina007 jako je možné že si prostě potřebuje zvyknout a za pár měsíců to třeba už přestane
@JancaS84 vůbec nevíme jaký měla předtím když jsem se ptala majitelů před námi na různé věci okolo ní řekli mi že je to jedno, někdy mi přijde jakoby u nich čůrala snad na zem
Tohle kočky dělají když je nějaký problém a jsou ve velkém stresu. Něco jí evidentně vadí, nebo není u vás ráda
Jak dlouho jí máte, jak je stará?
Příspěvek upraven 19.04.26 v 14:57
Tak proč ste si brali od takových lidí kotě?
Každopádně nám to kočka taky dělala když sme jí dali do záchůdku peletky, což byla chyba, kočky si to potřebují zahrabat takže něco sypkého. Vyměnili jsme to a hned tam zacala chodít. Byla tak naučená od majitelky a to je to pouliční směska kterou nám dala zdarma. Jestli máte WC s poklopem, tak ho zkuste oddelat.
@JancaS84 přečetla jste si to? Kočka do záchodu chodí, ale když otevřu ložnici jde tam, kdyby ji to až tak vadilo chodila by i jinde po bytě, a vzali jsme si ji protoze jsme prostě chtěli
@pikola máme ji dva měsíce, v rodině kočičky mame a jako nikdy nebyl takový problém ani když byli malé nevím co mám dělat
No a kolik je kočce, jakou má historii? Kočky chodí čůrat do měkkého z nějakého důvodu, ne jen tak.
Nám to kocour udělal. Letěli jsme s ním na veterinu a měl opravdu problémy močáku, ledvin. Takže léčba, dieta. Od vet. granule. Kocour nám tím řekl, že ho něco bolí.