Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pink12964 píše: Více
Dostal léky, dietu, které potřeboval. Už to neudělal. Nějakou dobu léčba zabrala. Ale od začátku léčby už to neudělal. Nám to evidentně udělal, aby upozornil, že je něco špatně. Četla jsem na netu, že problém může být močák/ledviny. Takže jsme na nic dlouho nečekali a jelo se na veterinu.
Pokud vám chodí jen na tu postel a jinak do svého WC, tak bych ji prostě do ložnice nepouštěla. Možná je to jen fáze zvykání a časem to přejde. ![]()
@izabe to je to nikam, prostě na svůj záchod, ložnice je zavřená už nějaký čtyři týdny v kuse ale chtěli jsme to prostě zkusit a když jsme ji tam nechali otevřeno hned se tam vyčůrala takže je zase zavřená a je klid
@lucad77 jo jako ložnice je zavřená ale chtěla jsem ji mít v noci a tak u sebe, někdy spím i na sedačce protože mi ji je líto
Já se v ložnici taky zavírám, jinak bych se nevyspala. To vůbec neřešte, ona to v noci sama zvládne.
tak ji prostě opravdu do ložnice nepouštějte, je to zřejmě její nějaký nevhodný návyk, navíc když už se do té postele vyčurala víckrát, tak i přes sebelepší praní to tam ta kočička cítí a nějak si myslí, že postel je určená na čurání,
pokud je opravdu vyloučený zdravotní problém, tak to musíš řešit striktně
Když jsem byla mrňavá, tak sestra přitáhla kočku. Nechtěla ji pouštět ven a kočka díky tomu dělala naschvály. K sobě do pokoje jsem zavírala, vadilo mi na spaní když se mi rochnila v posteli (alergie). Pro tu malou potvoru to bylo ale jak signál - sem nesmím, takže sem vlítnu při každém otevření dveří. Často tam naschvál počůrala postel. Jinde zas servala oblečení ze sušáku, v koupelně ručníky… A také počůrala. Byla kastrovaná a zdravá. Jen naschvály a vše jen pro to, že první okamžiky prožívala venku v přírodě a pak ji zavřeli na furt dovnitř.
Kočky mám ráda, ale tahle, ta byla fakt sviňa ![]()
@Pink12964 Říkáš že je vyšetřená. Jak? Můžeš být konkrétní jaké vyšetření podstoupila?
Dřív se to dělalo tak, že se ji ve chcankách vymáchala huba a potom se ztřískala. Pavlův reflex v praxi. Ano, bylo to drsné. Ano, nebylo to podle příruček od ochránců, ale bylo to účinné.
Dobrý den chtěla bych se zeptat co mám dělat s tím když nám kočka, začala čůrat po věcích. Nikdy to nedělala až teď posledních pár měsíců s tím začala.
I mě by zajímalo jak byla kočka vyšetřena? Rozbor moče v pořádku?
Kolik je kočce let? Kolik máte záchodků? Čůrá do postele okamžitě, nebo až v průběhu noci?? Přes den, kdybys peřiny uklidila, počůrá i matraci?? Máte koček víc?
@Bujka22 píše: Více
Veterinář, rozbor moči. Zkusit přidat toalety, často čistit.
@Kelsey1 takže když jste zavřeli tu místnost už vám to nedělal? Dělal to jenom když ta místnost byla otevřena?