Kupon do lékárny - co koupit pro malou?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
406
21.3.13 14:21

kupon do lekarny

Zdravím,
dneska jsem dostala kupon do lekarny v hodnote 1000kč. Jsem prvorodička a navím co všechno se mi bude hodit až se malá narodí,, dáte mi typ na nějaké masti olejíčky, nebo co všechno by se tam dalo koupit. Za tu částku musím nakoupit všechno najednou, tak ať to nějak užitečně využiji ke své budoucí spokojenosti,,
předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alli_li
21.3.13 14:28

Prebalovaci podlozky, steticky do ucha, bepanthen-dobry i na bradavky, krem na opruzeniny. V nekterym muzes i plenky.

• Citovat
  • Upravit
19200
21.3.13 14:29

Tak to nevím, sudokrem, rybilka, bepanthen, líh (na pupík), dál můžeš nakoupit čaje - sobě kojící jestli budeš kojit, pro dítě dětské čaje od Lerosu například (dávají se myslím nejdříve od 4m, ale nakoupit můžeš už teď), jinak kosmetiku na tělo a vlásky, tu tam taky určitě najdeš, dobrá je Weleda např., nebo pak Nivea, to tam všechno mají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.3.13 14:29

Purelan od Medela, nosátko, jednorázový kalhotky, porodnický vložky… Neboj, tisícovka není zas tak moc, aby se neuvalila za pár věcí na prtě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
21.3.13 14:32

Ve velkých lékárnách mají i věci které by si čekala spíš v drogérce :-) holky už jmenovali, tisícovka není tak moc, určitě tam za ní nepořídíš vše co by si mohla :-)

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
21.3.13 14:32

@annkysilkova Bepanthen, nebo jiné krémy na opruzeniny, nějaké čípky na teplotku kdyby nedejbože něco, kosmetiku jako je mýdýlko, případně dudlíky, někde i plenky třeba

• Citovat
  • Upravit
Eos
8497
21.3.13 14:36

V lékárnách seženeš taky digitální teploměr, dudlíky, někde i hračky, lahvičky, misky, dózy na UM nebo příkrmy apod. Doporučuju se jít do té lékárny, kde ti kupon platí, nejdřív kouknout, pozjišťovat ceny a zboží, doma promyslet a pak až jít nakoupit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
21.3.13 15:32

@Seizdra co je nosátko? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.3.13 15:33

@Žirafátko Odsavač nosních hlenů :D Já kupovala ten na vysavač (cca 270,–?! No šílená pálka za kousek plastu) a jmenuje se to „Nosátko“… Tak jsem chtěla být za chytrou :D Jinak krásná prcka v avataru :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
21.3.13 15:36

@Seizdra no ty jo, já to kupovala už před pěti lety a to se to jmenovalo nepoeticky „odsavačka hlenů“ :lol:
díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.3.13 15:37
@Žirafátko píše:
@Seizdra no ty jo, já to kupovala už před pěti lety a to se to jmenovalo nepoeticky „odsavačka hlenů“ :lol:
díky :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
21.3.13 16:10

Koupila bych si porodnický vložky, jestli tam maj, tak i jednorázový kalhotky do porodnice, prsní vložky (i když ty maj dobrý za pár korun v DM), paralenový čípky do zadečku, opthalmo-septonex (kupovala sem ho cestou z první KO u dr., kdyby „tekly očička“, bepanthen nebo sudocrem, líh na pupík, kojící čaje, pokud budou mít, tak odsávačku do nosu, sterimar, nebo jiný mořský kapky do nosu, a určitě užiješ do budoucna Kulíška (dává se dětem při průjmech nebo zvracení, na doplnění minerálů, taková první pomoc při dehydrataci).
No a tohle když od oka sečtu, tak už na tom litru jsi ;)

S kosmetikou to nepřeháněj, za prvé nevíš, jestli nebude prcek na něco alergický, navíc, pokud bude mít v pořádku kůži, tak stačí jen dětské mýdlo nějaké jemné, já co sem dostala od kdekoho jako dárky k malýmu narození, tak to začínám využívat spíš občas až teď, a počítám, že to ještě tak dva roky sdělávat budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
21.3.13 16:48

Mockrát všem děkuji, zítra to zajdu skouknout. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
22.3.13 22:14

Ahoj, koupila bych si dětskou kosmetiku, mě se osvědčila Weleda- koupel na tělo a vlásky, olejíček a ochranný krém proti opruzeninám. Dále nějaké čípky na teplotu, štětičky do uší se zarážkou, jednorázové přebalovací podložky, vlhčené kapesníky ev. plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí