Kupování erotických pomůcek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.2.24 12:16

Kupování erotických pomůcek

Zdravím, chci si koupit na stránkách ekondomy.cz nějaké erotické pomůcky, ale nejsem plnoletá. Teprve mi bude 17 let a na ekondomy.cz píšou že věk může být při předávání ověřen. Zasílají to 100% diskrétně. Myslíte si že když půjdu do balíkovny vyzvednout ten balíček, budou po mě chtít občanku? Bojím se toho. Nemám nikoho kdo by mi to vyzvedl.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
25.2.24 12:18
@Anonymní píše:
Zdravím, chci si koupit na stránkách ekondomy.cz nějaké erotické pomůcky, ale nejsem plnoletá. Teprve mi bude 17 let a na ekondomy.cz píšou že věk může být při předávání ověřen. Zasílají to 100% diskrétně. Myslíte si že když půjdu do balíkovny vyzvednout ten balíček, budou po mě chtít občanku? Bojím se toho. Nemám nikoho kdo by mi to vyzvedl.

Je to možné že budou občanku chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
25.2.24 12:48

Můžou ji chtít no, to je jak kdyby sis objednavala třeba alkohol apod, taky ti to nedají jen tak, jen proto, zes to objednala přes internet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
25.2.24 13:15

@Kriss Tina ne, není to jako alkohol
se sexem se v ČR může začít v 15..

spíš záleží na podmínkách konkrétního e-shopu, tak bych to koupila v jiném, kde o věku nic nepíšou… co to koupit přes alzu/heureku apod. třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
25.2.24 13:18

Objednala bych do boxu a ten po tobě občanku chtít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.24 13:46

@Asfi nemohu si to dát do boxu. To bych musela platit kartou předem a já nechci aby o tom rodiče věděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.2.24 13:49

@Tereza17123 tak jiný e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10648
25.2.24 13:53
@Tereza17123 píše:
@Asfi nemohu si to dát do boxu. To bych musela platit kartou předem a já nechci aby o tom rodiče věděli.

A co když tu hračku najdou doma? :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.24 13:57

@Bytsamsebou nenajdou. Budu ji schovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
25.2.24 15:55
@Tereza17123 píše:

I ta platba obvykle byva anonymizovana, ale chapu. Jeste je moznost objednat na Alze, v lekarne nebo treba Notinu. Tam ani dle platby nepoznas o co slo :-) Moznosti je mraky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.2.24 20:23

Nevím, moc se mi nezdá, ze by po tobě na vydejnim místě chtěli občanku. Většina tenhle e-shopu to děla tak, ze tam není odesílatel vůbec uveden, resp je tam uvedeno nějaké random jméno, nikoli napr ekondomy.CZ nebo co to mas.

A i pokud by obcanku chteli, tak proste reknes, ze sis ji nechala doma a prinejhorsim si zboží nevyzvedes, no..Co tam máš dál? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.24 20:40
@Plain Jane píše:
Nevím, moc se mi nezdá, ze by po tobě na vydejnim místě chtěli občanku. Většina tenhle e-shopu to děla tak, ze tam není odesílatel vůbec uveden, resp je tam uvedeno nějaké random jméno, nikoli napr ekondomy.CZ nebo co to mas.A i pokud by obcanku chteli, tak proste reknes, ze sis ji nechala doma a prinejhorsim si zboží nevyzvedes, no..Co tam máš dál? :D

Právě z ekondomy.cz to chci kupovat. Ale i tak se toho bojím, protože tam uvádějí že je možnost, že po mě tu občanku budou chtít.

A to se může, nevyzvednout to? Nejsou za to nějaké poplatky či co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.2.24 20:49

Nemělo by, mas jako spotřebitel právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů, když nevyzvednes a nezaplatis, je to fakticky odstoupeni.

Ale jestli ses z toho tak ve stresu, tak si to objednej do boxu a mas to. Není pravda, ze se musí platit předem. Běžné platím pri vyzvednutí zboží z boxu (Alza).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.24 21:04
@Plain Jane píše:
Nemělo by, mas jako spotřebitel právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů, když nevyzvednes a nezaplatis, je to fakticky odstoupeni.Ale jestli ses z toho tak ve stresu, tak si to objednej do boxu a mas to. Není pravda, ze se musí platit předem. Běžné platím pri vyzvednutí zboží z boxu (Alza).

Mohu pouze hotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.2.24 21:07

@Tereza17123 tak prubni tu balikovnu. Max ti to nedají. Nebo počkej ten rok, když jsi z toho tak vycukana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí