Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Rozhodne konzultuj s rodiči. Jinak nejlepší jsou dřevěné uz přímo zabudované do vyvyseneho lůžka - vlastně postel se skluzavkou
@Anonymní píše:
Chci koupit dítěti jako dárek k 2 narozeninám skluzavku do dětského pokoje.
Ale vůbec nevím jakou a jak ji v pokoji upevnit, aby se něco nestálo. Myslela jsem si, že nějakou plastovou, ale jak ji upevnit?
Dítě bude mít pravděpodobně do budoucna sourozence, tak ať se něco nestane buď jemu nebo sourozenci.
Dítě žije s rodiči v bytě. Tedy, jestli víte jakou, jak ji upevnit a příp. jak velký hluk taková skluzavka dělá? Budu ráda za vaše doporučení.Anonym. Chodí sem rod. příslušníci a nechci ať se to donese k rodičům, ať mě nevynesou v zubech dřív než se s tím vůbec ukážu
Do toho bych teda nesla, kdyz nejsem s rodici domluvena.
Takovéhle věci ZÁSADNĚ konzultovat s rodiči, oni tam s tím pak musí bydlet. Já fakt občas nechápu, čím to příbuzenstvo přemýšlí ![]()
@Liberalissima píše:
Takovéhle věci ZÁSADNĚ konzultovat s rodiči, oni tam s tím pak musí bydlet. Já fakt občas nechápu, čím to příbuzenstvo přemýšlí
přesně
má dcera má postel se skluzavkou, jak píše @Tichošlápek, je to fajn, ale vymyslela a koupila jsem to já sama a přizpůsobila tomu pokoj,
kdyby mi někdo donesl skluzavku jako dárek do BYTU a já to neměla v plánu, tak ho vynesu v zubech,
P. S. dcera v pokoji už roky nespí, protože spí se mnou na dvojlůžku v ložnici ![]()
@MamkaDouDou buď vděčná za panenky. My dostali od tchanovcu obri nafukovací skakaci hrad. Bez jakékoli konzultace. To fakt proste nepochopis
@MamkaDouDou píše:
A já vrčím, že jsme dostali už čtvrtou panenku.
poděkuj bohu i příbuzným - zlatá panenka, ta je skladná
@Tichošlápek píše:
@MamkaDouDou buď vděčná za panenky. My dostali od tchanovcu obri nafukovací skakaci hrad. Bez jakékoli konzultace. To fakt proste nepochopis
jé, to by se nám líbilo, ale máme zahradu i dvůr
@stinga my také, tedy jen tu zahradu, ale ta věc je fakt obri - takový ten, co se objednává na obecní slavnosti
planuji ho vzít na jaře na chalupu, kde mame větší pozemek a hlavně kompresor, akorát, ze dědu z toho asi klepne ![]()
@Tichošlápek píše:
@stinga píše:
poděkuj bohu i příbuzným - zlatá panenka, ta je skladná
Však já jsem. Ale u nás i ty panenky nebude kam dát, máme 2kk. ![]()
Jako postupně až ji nebudou bavit je prodám, to je fajn, že to si vždy nového majitele najde.
Akorát tam zas očekávám, jak se teta urazí.
Skákací hrad bych k nám do bytu hodně ocenila ![]()
@Tichošlápek píše:
@stinga my také, tedy jen tu zahradu, ale ta věc je fakt obri - takový ten, co se objednává na obecní slavnostiplanuji ho vzít na jaře na chalupu, kde mame větší pozemek a hlavně kompresor, akorát, ze dědu z toho asi klepne
kdoví jak dlouho to trvá nafouknout?
tak zas - můžete pozvat veřejnost a vybírat menší vstupné ![]()
no chápu, že je to dar nedar
@stinga ono nejhorší je, ze to samozrejme předali přímo dětem a ty teď neustale sonduji, kdy ho tedy jako zprovoznime
no co, aspoň se nenudime
@Tichošlápek píše:
@stinga ono nejhorší je, ze to samozrejme předali přímo dětem a ty teď neustale sonduji, kdy ho tedy jako zprovoznimeno co, aspoň se nenudime
Chci koupit dítěti jako dárek k 2 narozeninám skluzavku do dětského pokoje.
Ale vůbec nevím jakou a jak ji v pokoji upevnit, aby se něco nestálo. Myslela jsem si, že nějakou plastovou, ale jak ji upevnit?
Dítě bude mít pravděpodobně do budoucna sourozence, tak ať se něco nestane buď jemu nebo sourozenci.
Dítě žije s rodiči v bytě. Tedy, jestli víte jakou, jak ji upevnit a příp. jak velký hluk taková skluzavka dělá? Budu ráda za vaše doporučení.
Anonym. Chodí sem rod. příslušníci a nechci ať se to donese k rodičům, ať mě nevynesou v zubech dřív než se s tím vůbec ukážu