Skluzavka v pokoji

Anonymní
11.1.24 21:49

Skluzavka v pokoji

Chci koupit dítěti jako dárek k 2 narozeninám skluzavku do dětského pokoje.
Ale vůbec nevím jakou a jak ji v pokoji upevnit, aby se něco nestálo. Myslela jsem si, že nějakou plastovou, ale jak ji upevnit?
Dítě bude mít pravděpodobně do budoucna sourozence, tak ať se něco nestane buď jemu nebo sourozenci.
Dítě žije s rodiči v bytě. Tedy, jestli víte jakou, jak ji upevnit a příp. jak velký hluk taková skluzavka dělá? Budu ráda za vaše doporučení.

Anonym. Chodí sem rod. příslušníci a nechci ať se to donese k rodičům, ať mě nevynesou v zubech dřív než se s tím vůbec ukážu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
11.1.24 21:51

Rozhodne konzultuj s rodiči. Jinak nejlepší jsou dřevěné uz přímo zabudované do vyvyseneho lůžka - vlastně postel se skluzavkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
11.1.24 21:52
@Anonymní píše:
Chci koupit dítěti jako dárek k 2 narozeninám skluzavku do dětského pokoje.
Ale vůbec nevím jakou a jak ji v pokoji upevnit, aby se něco nestálo. Myslela jsem si, že nějakou plastovou, ale jak ji upevnit?
Dítě bude mít pravděpodobně do budoucna sourozence, tak ať se něco nestane buď jemu nebo sourozenci.
Dítě žije s rodiči v bytě. Tedy, jestli víte jakou, jak ji upevnit a příp. jak velký hluk taková skluzavka dělá? Budu ráda za vaše doporučení.Anonym. Chodí sem rod. příslušníci a nechci ať se to donese k rodičům, ať mě nevynesou v zubech dřív než se s tím vůbec ukážu :mrgreen:

Do toho bych teda nesla, kdyz nejsem s rodici domluvena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Divokekure
11.1.24 21:52

Jen doufám, že děti nebydlí v paneláku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12883
11.1.24 21:53

Takovéhle věci ZÁSADNĚ konzultovat s rodiči, oni tam s tím pak musí bydlet. Já fakt občas nechápu, čím to příbuzenstvo přemýšlí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
11.1.24 21:56

A já vrčím, že jsme dostali už čtvrtou panenku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
76638
11.1.24 21:57
@Liberalissima píše:
Takovéhle věci ZÁSADNĚ konzultovat s rodiči, oni tam s tím pak musí bydlet. Já fakt občas nechápu, čím to příbuzenstvo přemýšlí :zed:

přesně :palec: má dcera má postel se skluzavkou, jak píše @Tichošlápek, je to fajn, ale vymyslela a koupila jsem to já sama a přizpůsobila tomu pokoj,
kdyby mi někdo donesl skluzavku jako dárek do BYTU a já to neměla v plánu, tak ho vynesu v zubech,
P. S. dcera v pokoji už roky nespí, protože spí se mnou na dvojlůžku v ložnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.1.24 21:58

@MamkaDouDou buď vděčná za panenky. My dostali od tchanovcu obri nafukovací skakaci hrad. Bez jakékoli konzultace. To fakt proste nepochopis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
11.1.24 21:58
@MamkaDouDou píše:
A já vrčím, že jsme dostali už čtvrtou panenku. :lol:

poděkuj bohu i příbuzným - zlatá panenka, ta je skladná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
11.1.24 21:59
@Tichošlápek píše:
@MamkaDouDou buď vděčná za panenky. My dostali od tchanovcu obri nafukovací skakaci hrad. Bez jakékoli konzultace. To fakt proste nepochopis

jé, to by se nám líbilo, ale máme zahradu i dvůr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.1.24 22:03

@stinga my také, tedy jen tu zahradu, ale ta věc je fakt obri - takový ten, co se objednává na obecní slavnosti :mrgreen: planuji ho vzít na jaře na chalupu, kde mame větší pozemek a hlavně kompresor, akorát, ze dědu z toho asi klepne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
11.1.24 22:04
@Tichošlápek píše:
@stinga píše:
poděkuj bohu i příbuzným - zlatá panenka, ta je skladná

Však já jsem. Ale u nás i ty panenky nebude kam dát, máme 2kk. :mrgreen:

Jako postupně až ji nebudou bavit je prodám, to je fajn, že to si vždy nového majitele najde. :mrgreen: Akorát tam zas očekávám, jak se teta urazí.

Skákací hrad bych k nám do bytu hodně ocenila :lol:

• Citovat
  • Upravit
76638
11.1.24 22:05
@Tichošlápek píše:
@stinga my také, tedy jen tu zahradu, ale ta věc je fakt obri - takový ten, co se objednává na obecní slavnosti :mrgreen: planuji ho vzít na jaře na chalupu, kde mame větší pozemek a hlavně kompresor, akorát, ze dědu z toho asi klepne :lol:

kdoví jak dlouho to trvá nafouknout?
tak zas - můžete pozvat veřejnost a vybírat menší vstupné :)
no chápu, že je to dar nedar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.1.24 22:07

@stinga ono nejhorší je, ze to samozrejme předali přímo dětem a ty teď neustale sonduji, kdy ho tedy jako zprovoznime :mrgreen: no co, aspoň se nenudime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
11.1.24 22:11
@Tichošlápek píše:
@stinga ono nejhorší je, ze to samozrejme předali přímo dětem a ty teď neustale sonduji, kdy ho tedy jako zprovoznime :mrgreen: no co, aspoň se nenudime
:mrgreen: no to je fakt, to hned tak každý doma nezažije,
a to dávají často takové zvláštní dárky, nebo je to po prvé, taková „bomba“?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí