Kupuji autosedačku

Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?

Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101745
13.12.13 11:56

@wandilek Tak v tom případě bych vyzkoušela tu http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
13.12.13 12:03

Z hlediska bezpečnosti by měl být aspoň do roka v protisměru.

Takže bych vybírala hlavně podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.13 12:03

@j.a.n.i1 děkuji za pomoc:) zkusím napsat k nám do obchodu jestli ji tam mají abych ji mohla vyzkoušet i do auta než ji koupím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
13.12.13 12:04

@j.a.n.i1 Jasně v poho, já psala že osobně bych tohodle váhovýho rozpětí nešla, šak každej ať si vozí dítko v čem chce, napsala jsem jen svůj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
13.12.13 12:11

@Irinka0210 Tak asi takhle, já bych do ní taky nedala 9 měsíční dítko čerstvě odrostlé vajíčku, ale pro třeba rok a půl staré už mi přijde OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
13.12.13 20:53
@wandilek píše:
Dobrý den maminky.
chci malému koupit novou autosedačku, protože ve vajíčku už je mu těsno. Nevím ale, pro kterou se rozhodnout, poradíte?

Líbí se mi 2.
Babypoint Space autosedačka 9-36kg 2013
nebo
Cybex Pallas 2 2013, Natural.

děkuji za rady. :kytka:

taky jsem chtěla Cybex Pallas 2 2013,ale pod pultíkem je v létě prý vedro a nemá 5ti bodové zapínání (což je pro prcky do 18kg nejlepší jištění), takže se rozhodneme (po vyzkoušení v obchodě) mezi Storchenmühle Starlight SP, Britax EVOLVA 123 PLUS 2013 nebo Recaro Sport Evolution 2012 :palec: přeju hodně nervů při výběru je dost těžký si z toho všeho v klidu vybrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
13.12.13 23:05

Můžu se vtírnout :oops:? Mám mladší holčičku, skoro 6 měsíců, nesedí. Má víc jak 8 kg a 69 cm a do vajíčka se už moc nevejde. Nožičky jí koukají ven, hlavičce chybí jen kousek. Je tam chudinka taková celá napasovaná, ručičky má předpažený :mrgreen:. Chci jí pořídit 0-18 kg, určitě protisměr a isofix. Docela se mi líbí i z hlediska bezpečnosti Cybex Sirona. Nemáte jí někdo nebo není ještě nějaká lepší? Děkuji a omluva za vtírnutí do diskuze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
13.12.13 23:16

Anebo je možnost, ještě jiné vajíčko, sice na tu chvilku se asi nevyplatí kupovat, to by byla blbost, ale třeba půjčit od známých? my jsme takto půjčovali, protože v jejich vajíčku dítě už bylo napěchovaný a v našem Romeru by mohla být ještě měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
13.12.13 23:34

@El-Brno
Naše má Maxi Cosi a v něm je fakt na fest. Měli jsme půjčený myslím Jané a to je to samé. Nikoho známého s Romerem nemáme :nevim:. A ta Cybex by jí mohla snad vydržet aspoň do dvou let.. Vůbec s tím nemám zkušenosti, první dcera jezdila ve vajíčku do roka :mrgreen: a mladší nosí už ted věci na 9-12 měsíců velikost 74 :nevim:.Asi bude hrát basket :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
13.12.13 23:46

@Adriana :mrgreen: jasně, jen tip i třeba pro zakladatelku, že ne všechny vajíčka jsou stejné ;) kamarádky často měly ty no name sedačky ke kočárkům a ty byly dost malé, těžko říct, jaký je rozdíl mezi MC a Romerem, možná ne až tak markantní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
14.12.13 00:03

@El-Brno
Ale díky moc, zkusím se ještě poptat a vypátrat jak je ta Romer veliká, přece jen je to vajíčko nejbezpečnejší(teda jak který :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí