Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?
Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2@wandilek Tak v tom případě bych vyzkoušela tu http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Z hlediska bezpečnosti by měl být aspoň do roka v protisměru.
Takže bych vybírala hlavně podle toho.
@j.a.n.i1 děkuji za pomoc:) zkusím napsat k nám do obchodu jestli ji tam mají abych ji mohla vyzkoušet i do auta než ji koupím ![]()
@j.a.n.i1 Jasně v poho, já psala že osobně bych tohodle váhovýho rozpětí nešla, šak každej ať si vozí dítko v čem chce, napsala jsem jen svůj názor
@Irinka0210 Tak asi takhle, já bych do ní taky nedala 9 měsíční dítko čerstvě odrostlé vajíčku, ale pro třeba rok a půl staré už mi přijde OK.
@wandilek píše:
Dobrý den maminky.
chci malému koupit novou autosedačku, protože ve vajíčku už je mu těsno. Nevím ale, pro kterou se rozhodnout, poradíte?Líbí se mi 2.
děkuji za rady.
Babypoint Space autosedačka 9-36kg 2013
nebo
Cybex Pallas 2 2013, Natural.
taky jsem chtěla Cybex Pallas 2 2013,ale pod pultíkem je v létě prý vedro a nemá 5ti bodové zapínání (což je pro prcky do 18kg nejlepší jištění), takže se rozhodneme (po vyzkoušení v obchodě) mezi Storchenmühle Starlight SP, Britax EVOLVA 123 PLUS 2013 nebo Recaro Sport Evolution 2012
přeju hodně nervů při výběru je dost těžký si z toho všeho v klidu vybrat ![]()
Můžu se vtírnout
? Mám mladší holčičku, skoro 6 měsíců, nesedí. Má víc jak 8 kg a 69 cm a do vajíčka se už moc nevejde. Nožičky jí koukají ven, hlavičce chybí jen kousek. Je tam chudinka taková celá napasovaná, ručičky má předpažený
. Chci jí pořídit 0-18 kg, určitě protisměr a isofix. Docela se mi líbí i z hlediska bezpečnosti Cybex Sirona. Nemáte jí někdo nebo není ještě nějaká lepší? Děkuji a omluva za vtírnutí do diskuze ![]()
Anebo je možnost, ještě jiné vajíčko, sice na tu chvilku se asi nevyplatí kupovat, to by byla blbost, ale třeba půjčit od známých? my jsme takto půjčovali, protože v jejich vajíčku dítě už bylo napěchovaný a v našem Romeru by mohla být ještě měsíce ![]()
@El-Brno
Naše má Maxi Cosi a v něm je fakt na fest. Měli jsme půjčený myslím Jané a to je to samé. Nikoho známého s Romerem nemáme
. A ta Cybex by jí mohla snad vydržet aspoň do dvou let.. Vůbec s tím nemám zkušenosti, první dcera jezdila ve vajíčku do roka
a mladší nosí už ted věci na 9-12 měsíců velikost 74
.Asi bude hrát basket ![]()
@Adriana
jasně, jen tip i třeba pro zakladatelku, že ne všechny vajíčka jsou stejné
kamarádky často měly ty no name sedačky ke kočárkům a ty byly dost malé, těžko říct, jaký je rozdíl mezi MC a Romerem, možná ne až tak markantní…
@El-Brno
Ale díky moc, zkusím se ještě poptat a vypátrat jak je ta Romer veliká, přece jen je to vajíčko nejbezpečnejší(teda jak který
).