Kurs na kosmetičku

554
3.7.11 14:30

Kurs na kosmetičku

Nemáte někdo zkušenosti s kursem na kosmetičku?…kolik to asi tak stojí, ráda bych si ho udělala. Děkuji za vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
3.7.11 14:33
wamp píše:
Nemáte někdo zkušenosti s kursem na kosmetičku?…kolik to asi tak stojí, ráda bych si ho udělala. Děkuji za vaše odpovědi.

google.com :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.7.11 14:55

to netuším, ale pokud to budeš mít skrz úřad práce, tak to máš zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
3.7.11 14:58
Monny89 píše:
to netuším, ale pokud to budeš mít skrz úřad práce, tak to máš zadarmo :mrgreen:

není pravda monny,nejsou všechny zadarmo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.7.11 15:01
terdule píše:
Monny89 píše:
to netuším, ale pokud to budeš mít skrz úřad práce, tak to máš zadarmo :mrgreen:

Tak to nevím, ale vím že nehtařský a kadeřnický kurs hradí, tedy alespoň v Praze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
3.7.11 15:42
Monny89 píše:
terdule píše:
Monny89 píše:
Tak to nevím, ale vím že nehtařský a kadeřnický kurs hradí, tedy alespoň v Praze :nevim:

Urad prace ma svoje kurzy, v kazdym meste to je asi jinak. Jinak co ja vim, tak zrovna v Praze ten kadernickej se pohybuje mazi 8000-13000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.7.11 15:56

Aha, tak jestli to je všude jinak, tak to je možné… Co já vím, tak kámošky v Praze to právě měly skrz pracák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
3.7.11 16:40

Já si dělala rekvalifikaci tady . Dělala jsem si teda na nehtovou modeláž, ale kamarádka dělala kosmetickou a byla moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze