Studium v Českých Budějovicích

8
1.7.11 14:56

Studium v Českých Budějovicích

Ahoj, studujete nebo se někdo chystáte studovat na fakultě v ČB dálkově všeobecnou sestru? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
1.7.11 17:57

ahoj já studuji v liberci a do čb bych nešla kvuli praxi kterou musí holky plnit pod vedením přimo v čb ikdyž dojíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.7.11 19:25

Aha, já myslela, že pokud jsem registrovaná s praxí, že se mi praxe vyhne, s tím jsem šla dělat přijímačky, no tak to teda na prd...... :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.7.11 19:28

ne to ti umožnuje studovat dálkově, 7 týdenní praxi plní denní studium dálkové nemusí protože chodí do zaměstnání ( musíš pracovat minimálně na 0,4 ) ale pak je týdenní praxe každý semestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.7.11 19:35

Vidíš to jsem netušila a ta praxe daná nebo si mohu vybrat?Pořád váhám, zda do toho mám jít? Vím jediné, že tento rok, nebo pak už se mi chtít nebude......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.7.11 19:48

každý semestr je dané oddělení prvák je to interna a chirurgie druhák dětské ortopedie a dál nevím. ale vím že holky na budějovice docela nadávaly. dost jich chodí od nás z práce na tu slovenskou soukromou kde to mají fakt zaplacené praxe nikoho nezajímá, ale ve vzdělání je dost velkej rozdíl zda soukromá či státní. záleží co chceš jesli titul tak bych šla na slovenskou ( příbram myslím ) ale jestli se chceš i něco naučit tak státní. platit se bude brzo i ta státní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.7.11 20:00

O Příbram jsem taky uvažovala, ale ty prachy!!!!!Nakonec jsem se rozhodla pro státní a s kámoškou jsem šly na přijímačky do Budějek s tím, že jí bylo řečeno, že praxe tam není......no já se dostala ona ne, takže tedka sháním veškeré info, zda tam vůbec nastoupím, sama dojíždět, někde přespávat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.7.11 20:09

státní je státní já dojíždím do liberce, praxi si plním v praze a korát státnice pak bude v liberci. přespávala jsem tam na kolejích za velmi rozumnou cenu ( než se vracet domu a druhý den zase zpět )ale i státní se budou platit a když spočítáš ubytování a cestu do čb tak to skoro vyjde na stejno. jedna holka byla za semesttr celkem 10× v příbrami včetně zkoušek , ale já bych tam nešla já upřednostnuji státní. odkud si ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.7.11 20:30

Jsem z Plzně, taky dávám přednost státním…a ty jsi z Prahy?
No do Budějek co jsem zatím vykoumala,se jezdí 7X za semestr na přednášky po dva dny(pa a so) a na ty zkoušky zatím nevím…Mám strach hlavně z časových důvodu,abych prostě vše v poho dávala(práci,rodinu,školu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.7.11 20:34

taky jsem jezdila pátek sobota co 14 dní to šlo, ale pak na zkoušky když se to sešlo víc v jedenn den tak ok, ale někdy jsem jela 3dny po sobě, byla jsem těhotná a na neschopence takže jsem měla čas ale při práci by to bylo časově dost náročný. já bych šla být tebou do plzně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.7.11 21:58

Tam právě je praxe a kvůli tomu jsem si přihlášku nedala.......ted už je pozdě…zkusím to tu a uvidím, vzdát to můžu kdykoliv,že jo?A ty už máš hotovo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.7.11 09:57

ahoj ne nemám a ani není jisté kdy se vrátim mám ročního syna a jelikož je podmínka u toho pracovat tak nevím a chceme další takže tak mám jen 3 semestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
13.3.13 14:31

Ahoj, můžete mi někdo doporučit nějakou vš v čb, kde nebude matematika? Nejradši bych studovala ekonomii, ale bohužel tam je matika, takže to není nic pro mne. Nemáte třeba někdo zkušenosti s VŠTE? Studovala bych dálkově, zatím chodím do práce, ale doufám, že brzo otěhotním, takže bych to musela zvládat při mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze