Kurz - Projektový manažer
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kurz Projektový manažer
Prosím, nemáte někdo zkušenost s dobrou vzdělávací organizaci, kde by školili projektového manažera nejlépe přímo na ESF (strukturální fondy)? Na financích až tak moc nezáleží, důležitá je pro mě kvalita..Prosím, mohli byste někoho doporučit?..děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus se kouknout na IMPA pro ČR. Ty dělají certifikaci, takže budou mít kontakty na dobré kurzy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oter děkuji, viděla jsem tě i v jiných diskusích na podobné téma, měla jsem když tak v plánu tě oslovit soukr.
..díky moc, kouknu s jistotou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není problém. Já nejsem odborník. Jen jsem tento obor studovala a právě v souvislosti s tím, jsem dělala první dva stupně certifikace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můžu se zeptat, jestli jsi nějaký kurz vybrala a jaký? Také se po něčem takovém poohlížím. Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, že až teď…žádný jsem nevybrala, že nakonec jsem se rozhodla pro fundraising. Byla jsem na semináři P. Machálka, který se zabývá NNO, což úplně není můj okruh, jen krajově, ale mohu jen doporučit. Velmi přínostné..
Ať se daří…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám možnost si udělat tento kurz.. je to dobrý okruh, o jaké místa bych se pak mohla ucházet.. svojí školu mám průmyslovku.. takže tenhle kurz mě zaujal… Děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaraja ahoj,prosím sehnala jsi nějaký kurz?příp. nevíš o nějakých diskuzích,kde by projekťáci sdíleli zkušenosti?mám nějaké dotazy k esf
předem děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit