Kurzy a možnost seberozvoje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tu agenturu zkus. Teď budeš mít plno zakázek na vánoční úklidy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej se na účetnictví. Účetních je teď nedostatek a dá se to dělat z domu. A ten uklid v době Vánoc a Velikonoc bys jistě měla zájemce, jen kdoví jak pres zbytek roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V dnešní době snahy po digitalizaci, době počítačů a zejména mobilů a aplikací se zdá být velice výhodné dělat cokoliv v IT.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oboje. Nejdřív pedikúru, pak účetnictví, pokud jsi podnikavá, tak si založ firmu, kterou si pak sama účetně ošéfuješ. Nebo dvě, jednu na úklid. A to účetnictví bude pro tebe stejně opáčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den všem. Zrovna mi malá spí, tak jsem se zamyslela nad tím, kam se v životě posunout a co dělat. Od příštího měsíce půjde prcek do dětské skupiny a tak mě napadlo udělat si nějaký kurz a pripadne si zvýšit nějakou kvalifikaci. Bydlím ve 3tis městě a jsem na prcka od narození sama. Určitě bych byla ráda panem svého času a po rd ráda pracovala z domu. Ale co dál se sebou? Touha být samostatná je pro me stežejní. Mam vystudovanou obchodni akademii a kurz kosmetičky. Prostředky na vzdělání jsou. Ale teď tápu, zda si jít dodělat nějaký ekonomický kurz (daně, účetnictví), nebo třeba ke kosmetice pedikuru. A vlastně bych se i ráda zeptala vás, kdybyste měli časové možnosti a finance, co by bylo pro vás atraktivní rozšíření obzoru. Klidně i z jiných oborů
Jinak i teda ráda uklízím, jen nevím, zda v dnešní době někdo o agenturu stojí.