Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, máme bohužel pouze 2 embryjka zamrazeny, kvality 4BB a 4BC. Chci se zeptat prosím, zda máme šanci na úspěch při KET? Povedlo se Vám někomu prosím? Děkuji za informace.
@V1616 píše: Více
Pokud prošla PGT a tím pádem jsou v pořádku geneticky, tak to dají.. jen jsou pomalejší ale pokud je genetika oka, tak to potáhne dál..
Ahoj, také máme zmrazená 4AA a 4AB bez genetiky a chystáme se na KET. Také by mě zajímali zkušenosti jiných…
@V1616 kolik je vám let jestli se mohu zeptat? Nám tu genetiku embryíi i nějak zvlášť nedoporučovali, ale je to tedy naše první IVF no..
4BB má solidní šanci, 4BC je trochu horší, ale pořád životaschopné. Znám mámy, kterým se s podobnými embryi povedlo otěhotnět, takže naděje je. Držím palce! ![]()
@Eliskaa29 mě je 38.Drzim Vám palce ať se povede hodně embryjek 🍀
Kamarádka má z Ceckoveho embrya syna
vše jde..škoda té genetiky, nechápu proč vám ji nenabídli..
@Skaiqy povedlo se z C kvality? A obě označení byli CC? To je krásný zázrak. Moc Vám děkuji ![]()
Prosím Vás, nevíte co se stane, když člověk zmáčně omylem to nahlásit?
Mě ujela myš a já asi zmáčka omylem nahlásit místo zmínit. Tedy doufám, že se nic dít nebude, byl to opravdu uklil myší
![]()
@V1616 píše: Více
Musela by jste vypsat důvod nahlášení myslím a admin to ještě prověřuje tak se nic nestalo
dítko bylo myslím kompletně Céčkové..a teď je z toho Áčkový kluk jako buk..
některé dítka si holt dávají načas
náš syn byl sice přirozeně ale ven si taky dával pěkně načas.. ![]()
@Skaiqy to je hezké, že se Vám to povedlo přirozeně.
Tak budu doufat, že máme nějaké šance s těmito 2 embryi.
Jsem ráda, že jsem Váš nějak neblokla omylem 🤦🏼♀️ 🙂
@V1616 hehe, I kdyby tak se nic neděje, blok sem blok tam
s embryema, vše je možné! Někdy je to prostě haluz a štěstí.. respektive, je to vždy o štěstí ![]()