Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám skoro ročního kastráta kocourka, a hledám pro něj kvalitní masové konzervy nebo kapsičky. Zatím krmíme konzervami Carny od Animonda, kde je 100% masa, plus má k tomu granule od Carnilove. Občas dáváme koupený Barf pro kočky z lososa, nebo hovězího, ale to mu moc nejede. Poradíte mi prosím, jaké kvalitní masové konzervy či kapsičky dáváte vy? Děkuji ![]()
Podle me je nejlepsi a nejlevnejsi varianta maso uvarit.. davat tak treba i trosku zeleniny a klidne zamrazit
Já dávám naší kočce konzervy Cosma, Miamor nebo Schesir. Tu Cosmu měla i paní na chovatelské stanici, odkud máme kočku.
My má máme granule i kapsičky od Royal Canin. Měli jsme je i v zoo kde jsme pracovala, takže myslím, že budou kvalitní.
Našemu kocourovi hned tak něco nechutná. Je ale pravda, že mu prostě nechci kupovat super prémiová krmiva. Chodí i ven a uloví si myš. Kapsičky mu kupuju Perfect Fit. Jsou to normální ze supermarketu, ale hezky voní a chutnají mu. PS Než mě tady zavalí hejt, že kupuju kočce stravu v supermarketu, kocourovi je již téměř 16 let, je velký a velmi vitální. Vypadá nádherně a je hravý a zdravý.
U mě uspěly kapsicky carnilove.
Pokud koupíš na jejich stránkách mívají i slevy, jinak koupis nejlevněji asi v hornbachu jako testovací vzorek v krabici.
Konzervy moc nekupuji, i na zakudek nam vyhovuje spise vodovejsi strava takže neporadím, ale občas jsem take brala carny popripade opět carnilove.