Kvalitní pračka a sušička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja radeji prekopala koupelnu abych mela 2 pristroje a to mam pracku vice jak 15 let. Ale jede bez poruch (tukam) a dle technika je velmi zachovala a mam si ji vazit protoze dnesni nove pracky nejsou tak kvalitne udelane. Zase sousedka ma 2v1 aeg a je spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pračka Miele porucha
Ahojky, nevím jestli můj komentář patří úplně sem ale i tak bych se ráda podělila o zkušenost s pračkou Miele. Letos to bude 8 let co jí mám, kupovala jsem ji, protože mi všichni tvrdili jak je kvalitní a vydrží až 20 let, stála tenkrát přes 27000 a to bylo opravdu finanční dělo ale na doporučení jsem ji vzala. Fungovala v pohodě až loni na podzim odešel motor, opavář se dušoval jaká je to výjimka že se rozbil, že se to nestává a ty bláboly okolo, oprava stála přes 9000,říkala jsem si ok, už ZO bude dobrý je to přece špičková značka a ejhle, dnes zase průšvih nejde zapnout, podle servisu bude kaput elektronika předběžně počítám 6000 oprava a nevím jestli pračku nechodím radši na smeťák jsem totálně vytočená. Nechci tu nějak pomlouvat značku Miele ale mám sušičku Bosch stejnou dobu, stála půlku to co ta blbá pračka a bez problému, takže tak😔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit