Kvalitní pračka a sušička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1841
22.11.18 16:49

Ja radeji prekopala koupelnu abych mela 2 pristroje a to mam pracku vice jak 15 let. Ale jede bez poruch (tukam) a dle technika je velmi zachovala a mam si ji vazit protoze dnesni nove pracky nejsou tak kvalitne udelane. Zase sousedka ma 2v1 aeg a je spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.11.18 17:19

Dva samostatné přístroje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.7.20 13:27

Pračka Miele porucha

Ahojky, nevím jestli můj komentář patří úplně sem ale i tak bych se ráda podělila o zkušenost s pračkou Miele. Letos to bude 8 let co jí mám, kupovala jsem ji, protože mi všichni tvrdili jak je kvalitní a vydrží až 20 let, stála tenkrát přes 27000 a to bylo opravdu finanční dělo ale na doporučení jsem ji vzala. Fungovala v pohodě až loni na podzim odešel motor, opavář se dušoval jaká je to výjimka že se rozbil, že se to nestává a ty bláboly okolo, oprava stála přes 9000,říkala jsem si ok, už ZO bude dobrý je to přece špičková značka a ejhle, dnes zase průšvih nejde zapnout, podle servisu bude kaput elektronika předběžně počítám 6000 oprava a nevím jestli pračku nechodím radši na smeťák jsem totálně vytočená. Nechci tu nějak pomlouvat značku Miele ale mám sušičku Bosch stejnou dobu, stála půlku to co ta blbá pračka a bez problému, takže tak😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí