Koupě starší pračky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koupě starší pračky?
Ahoj, bohužel nám nenávratně osesla pračka. Jsem měsíc před porodem a vyprano pro mimi nemam
Na novou pračku ted nejsou peníze a chtela bych se zeptat jestli mate zkusenosti s koupi starší pračky. Zda do toho jit nebo ne (i kdyz nic jineho mi stejne asi nezbyde). A když uz pouzitou, tak kde je nejlepší ji koupit. Pres inzerat, nebo nějaký bazar? Nevíte o nekom z Prahy ci okoli, kdo nejakou slusnou pracku prodava? Nebo nejaky spolehlivy bazar? Uvitam jakekoliv typy a zkušenosti. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ZA POUŽITOU PRAČKU DÁŠ TAK 3 TISÍCE NOVOU SEŽENEŠ I ZA 5000 KČ TAK TO LEPŠI POČKEJ A ZBYTEČNĚ NEKUPUJ STAROU…POPROS RODINU ABY TI VYPRALA…STRAOU PRAČKU NEMÁŠ ŠANCI VYZKOUŠET UPLNĚ ABYS POZNALA V JAKEM JE STAVU PRO MĚ BY TO BYL VELKY RISK
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ve všech elektrech si mužeš vzít věci na splátky a dá se to nastavit všelijak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ter91 píše:
ZA POUŽITOU PRAČKU DÁŠ TAK 3 TISÍCE NOVOU SEŽENEŠ I ZA 5000 KČ TAK TO LEPŠI POČKEJ A ZBYTEČNĚ NEKUPUJ STAROU…POPROS RODINU ABY TI VYPRALA…STRAOU PRAČKU NEMÁŠ ŠANCI VYZKOUŠET UPLNĚ ABYS POZNALA V JAKEM JE STAVU PRO MĚ BY TO BYL VELKY RISK
Něco podobnýho jsem chtěla zrovna napsat. I za pět tisíc se dá sehnat pračka. Já to řešila nedávno. Nakonec mám pračku za sedm tisíc a jsem moc spokojená. Asi tak jako ten, kdo za ni dá patnáct ![]()
Starou bych si nekoupila, nevíš, proč se jí prodejce zbavuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono ta pouzita se prodava tak od 2tis. Nakup na splatky je dobry napad, ale ja jsem kvůli jedny blbosti v registru, takze mi to nedaji. Ale dekuji ti za názor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V globusu je pračka za 4500.Koupila jsem jí, protože nerada vyhazuju peníze za věci, které stejně za pár let vyměním, jak drahé tak levné. Pere jak drak, mám jí od dubna. Mají ji pořád. Starou bych nekoupila, za chvíli se může rozbít zase a oprava vyjde dráž kolikrát než jiná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tehooolka škoda že jsi tak daleko, prodávám pračku, používanou cca 3/4 roku, pak jsme sestěhovali dvě domácnosti a tahle je nevyužitá a zatím se mi ji nepodařilo prodat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala som použitú cez aukro, pračka ma stála 1000 a prala som s ňou 1,5 roka a vydržala a potom som ju ešte predala a aj novým majetelom funguje ešte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší bych kupovala jedině, pokud by byla ještě v záruce. Ale ta nebude o moc levnější, než když si koupíš úplně novou. Takže radši bych to vzala na půjčku na přítele. Nebo ještě chvíli bez pračky vydržet, požádat o pomoc s praním rodinu a koupila si novou třeba za 3 měsíce.
- Citovat
- Upravit
@stiskoch píše:
@Tehooolka škoda že jsi tak daleko, prodávám pračku, používanou cca 3/4 roku, pak jsme sestěhovali dvě domácnosti a tahle je nevyužitá a zatím se mi ji nepodařilo prodat
Takze je jeste v zaruce? Do kdy.. a za kolik prodavas? Kde to je ty Bucovice? Mame ochotneho souseda/kamose s avii (nebo jak se to jmenuje ty velky auta)
. Je ted pro me rozhodujici hlavnw cena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pridam zkusenost- koupila jsem pul roku starou pracku od kamarada, ktery tvrdil, ze stala 5800 a da nam ji za 4500, tak sme ji vzali a podle listku jsme zjistili, ze stala 4900 a za zbytek meli nakoupene kose atd. No a ted nam v ni neco rachotilo tak sme volali servisaka na zaruku- byla tam kotice takze na zaruku se to nevztahovalo a dali jsme 1800 za to, ze ji vytahnul… no a pak jsem zjistila, ze ta kostice nebyla moje ale kamaradovy holky!! Uz bych to neudelala, protoze do te pracky nevisite, kdyz ji kupujete..
- Citovat
- Upravit
@Tehooolka Kousek od Brna, takže z ruky
v záruce už bohužel není, stojí v prádelně cca dva roky nepoužívaná (od června 2011),tuším že mamka v ní prala jednou když jí vypověděla službu její, než se opravila, zkusila bych pohledat doma doklad jestli ho ještě najdu, je to whirlpool tuším, s horním plněním…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodávala jsem tak i lednici (tam se naštěstí nový majitel našel rychle), chtěla jsem poloviční cenu (to bylo před těmi dvouma rokama) teď bych za pračku chtěla tak 2000kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit