Notebook a nefunkční myš
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Notebook a myš
Ahoj, chtěla bych poradit. Máme notebook Acer Aspire 5733Z a nejde nám notebooková myš
Normálně máme ještě obyč myš k počítači, kterou připojuju k noťasu (už asi od léta), včera ještě myš šla a dnes ne. Co s tím je?
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A zkouseli jste to vypnout a zapnout?
Chapu to spravne, ze na stolnim PC funguje a na notasu ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denpry máš asi na mysli touchpad, že? Mě se to občas taky stává (mám sony vaio), zkus restartovat noťas nebo zkontroluj nastavení, mohla jsi omylem něco vypnout…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kup si USB myš s kabelem a máš klid
máme 2 notebooky acer a lenovo a 2 USB myšky s navinovacím kabelem, každá jiné značky a fungujou bez problému na obou notebookách ![]()
a přímo u USB myší je specifikace s jakým operačním systémem jsou kompatibilní
notebookovou myš vůbec nepoužívám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denpry vypla sis tu mys. Musis zmacknout f neco, tlacitko vedle mezerniku a f7
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli myslíš touchpad, tak ten se dá vypnout - na horních klávesách bude symbol přeškrtnutého touchpadu, tak se podívej (možná k tomu bude potřeba ještě zmáčknout Fn). Jinak my k notebooku a teď už i ke stolnímu PC používáme bezdrátové myši, ty jsou bezkonkurenční
Drátové už nikdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Acer aspire a tacitko na vypinani touchpadu primo vedle nej, zkus zmacknout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to mám na Asusu Fn+f9 - je tam přeškrtnutý ten touchpad - horní řada desátá klávesa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denpry SOS, prosím o radu, tady se ví všechno. Máme ACER a stává se nám, že nám přestane jít rolování. Nepoužíváme myš, ale takový ten dotykový obdelník. Nevíte, jak se to vypíná a zapíná? Stává se to, když na to sáhnou děti, ale i nám.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 mně pomohlo stažení W10, teda do doby, než zemřel i on
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Zkus v ovládacích panelech - myš - nastavení, jestli máš rolování aktivní.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, mám notebook hp s windows profesional 7. Při zapnutí myš reaguje jen tak 10 vteřin a potom nereaguje. Používám ten dotykový obdelník. Prosím o radu co stín! ![]()
- Citovat
- Upravit