Sušička AEG 75470 AH

73
27.9.13 10:05

Sušička AEG 75470 AH

Zdravím všechny majitelky sušičky AEG T75470 AH. :mavam: Mám pár otázek, prosím jestli mi můžete poradit z vlastní zkušenosti. Tápu a nevim si rady. :oops: Předem moc děkuji.
1/ Na jaký program nejčastěji sušíte trika atd.?
2/ Jaký program si myslíte že je nejšetrnější?
3/ Sušíte tam zimní bundy?
4/ Nechápu funkci čas sušení. Jak prosím používáte, k čemu je to dobré?
5/ Sušíte tam vlněný svetry? A na kolik času dáváte? Udaný čas mi příjde krátký.
6/ Má tato sušička funkci něco jako Refresh, nebo když potřebuju oživit prádlo ze skříně, nebo zapomenuté v sušičce?
7/ Když se prádlo pořádně nedosuší tak zapínáte znova tentýž program?
8/ Prosím co máte nastavené na ikonce suchý plus:MIN, MED, nebo MAX?
9/ Nastavovaly jste ze začátku tvrdost a vodivost vody?
10/ Jste s ní spokojené?
Ještě jednou moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kies
27.9.13 10:12
@0001 píše:
Zdravím všechny majitelky sušičky AEG T75470 AH. :mavam: Mám pár otázek, prosím jestli mi můžete poradit z vlastní zkušenosti. Tápu a nevim si rady. :oops: Předem moc děkuji.
1/ Na jaký program nejčastěji sušíte trika atd.? DO SKŘÍNĚ A NEBO EXTRA SUCHA-podle náplně **
měly by být všechny?**
3/ Sušíte tam zimní bundy?jeste ne, ale samozrejme se daji-vsichni v rodině suší
4/ Nechápu funkci čas sušení. Jak prosím používáte, k čemu je to dobré?kdyz potrebuju jen neco prosusit
5/ Sušíte tam vlněný svetry? A na kolik času dáváte? Udaný čas mi příjde krátký.nepouzivam
6/ Má tato sušička funkci něco jako Refresh, nebo když potřebuju oživit prádlo ze skříně, nebo zapomenuté v sušičce?nevim
7/ Když se prádlo pořádně nedosuší tak zapínáte znova tentýž program?bud a nebo prave ten casovac
8/ Prosím co máte nastavené na ikonce suchý plus:MIN, MED, nebo MAX?vetsinou med
9/ Nastavovaly jste ze začátku tvrdost a vodivost vody?vubec
10/ Jste s ní spokojené?jsem moc!po narozeni miminka jeste vic!
Ještě jednou moc děkuji.

Odpovědi mas v textu;-)

• Citovat
  • Upravit
73
27.9.13 10:38

@Kies Díky moc. :kytka: Jsem zjistila, že většinu věcí mám mix tak asi víc využiju tu syntetiku. Jen mě zneklidňuje, že jen 3,5kg? Když to peru v pračce na 6 kg, tak mám plnou pračku a teď to budu muset sušit na 2×???Tápu, bojim se, abych něco náhodou nesrazila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
27.9.13 12:46

Ja davam do programu syntetika normalne celou pracku, je to 5 kg a v pohode. Nesusim akorat dziny a nejaky damsky haleny a topy, ktery by se fakt mohly srazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
27.9.13 15:00

1 bavlna extra suchá
2 je tam nějaký na hedvábí a podprsenky, tak asi ten
3 ne
4 nepoužívám
5 vlněný ne
6 ano, ale nepřijde mi dobrá,
7 nestává se mi, jen třeba u vyteplených kalhot, to nechám doschnout na topení
8 Med občas Max
9 ne
10 velmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.9.13 17:10

@Erwinka @Nikolacek Děkuji moc za odpověď. Moc jste mi pomohly. :kytka: Doufám, že se ještě někdo ozve. Víc hlav, víc ví.
Zajímalo by mě jestli někdo tuto sušičku používá taky i na profouknutí prádla třeba ze skříně, nebo na osvěžení. A jestli ano, tak případně jakej program. Ale tuto funkci jsem tam nenašla, proto se ptám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
27.9.13 18:45

Myslim ze tahle funkce tam neni…ale treba by se to pradlo ze skrine mohlo nechat 10 minut vyfoukat jen tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.9.13 19:35

@Nikolacek No já na to koukala do návodu a právě že jsem tam nic takovýho nenašla. Jen jsem myslela, jestli někdo nemá nějakou osobní zkušenost, nebo nějakej fígl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
27.9.13 21:31

@0001 ono pár veci urcite srazis, jako treba ja saty na doma a dnes mam z toho triko :jazyk: ale pak to vychytal a bude to ok :palec:

• Citovat
  • Upravit
4247
27.9.13 22:56

1/ Na jaký program nejčastěji sušíte trika atd.?
Skoro všechno na extra suché min
asi nějaký na syntetiku, ale nepoužívám
3/ Sušíte tam zimní bundy?
zatím jsem nesušila, ale prý jsou zimní bundy ze sušičky super nadýchané
4/ Nechápu funkci čas sušení. Jak prosím používáte, k čemu je to dobré?
když potřebuju dosušit prádlo z balkonu, pouzivam vyjimecne
5/ Sušíte tam vlněný svetry? A na kolik času dáváte? Udaný čas mi příjde krátký.
jak kdy, když spěchám, přihodím ho normálně k ostatnímu prádlu na program extra suché min
6/ Má tato sušička funkci něco jako Refresh, nebo když potřebuju oživit prádlo ze skříně, nebo zapomenuté v sušičce?
netuším
7/ Když se prádlo pořádně nedosuší tak zapínáte znova tentýž program?
na mnou používaný program je zpravidla prosušené dobře, až na pár kousků z více vrstev - nechávám dosušit na vzduchu, kdybych extra spěchala, nastavím časovač
8/ Prosím co máte nastavené na ikonce suchý plus:MIN, MED, nebo MAX?
min
9/ Nastavovaly jste ze začátku tvrdost a vodivost vody?
asi jo, uz si nepamatuju
10/ Jste s ní spokojené?
hrozne moc :) zehlim tak jednou za dva mesice a pradlo, rucniky, pliny - vsechnoje uzasne nadychane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
27.9.13 22:58

Mě se nesrazilo nic, nebo nijak výrazně :nevim: susicky s tepelnym cerpadlem susi mam pocit na 50°C, to zvladne skoro kazde pradlo, vyjma uplne jemneho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
27.9.13 23:04

No my pereme a sušíme i peřové polštáře :) a nepéřové peřiny, jinak 99vecí jedeme na program MIX

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
28.9.13 12:50

A muzu se zeptat, co vlastne znamenaji ty ikonky min med max? Automaticky tam mam porad nastavene min, ale vlastne ani nevim co to je…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
28.9.13 13:12

Jak moc je to prádlo suché když ho vyndáš, ale na to má vliv i tvrdost vody kterou tam nastavíš protože tu vlhkost měří podle vodivosti a ta je jiná pro mněkou a tvrdou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.9.13 16:13

@martin 35 Aha takže chápu to dobře, že když máme tvrdou vodu tak nastavit na nízkou vodivost? A pak ještě nastavit sušení plus na MAX?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí