Sušička AEG 75470 AH
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Erwinka píše:
Budu mit tuto susicku uz temer 2 roky. Nastesti zatim vse OK a jsem velmi spokojena. Mrizku u tepelneho cerpadla jsem luxovala asi 2×. Jinak cistim jen filtry. Doufam, ze vydrzi. Mam tedy ale koupenou 5ti letou zaruku.
Kamaradka mela tu samocistici Siemens a tepelne cerpadlo odeslo asi po mesici pouzivani, asi zalezi jake mate stesti…
Servisak mi doporucil ten vymenik propláchnout na zahradě hadicí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam tu vodu taky ale nijak to zatim neresim. Ten vymenik myslite tu velkou mrizku dole? Ta se da vyndat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolacek Jestli máš sušičku co je v názvu diskuze, tak nejde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky chci se zeptat jak dlouho suší vaše susičky bavlněné prádlo? Asi 6kg prádla. Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už máme kolem čtverečku taky vodu:-( Jak jste to nakonec vyřešili??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zpětný chod bubnu a čištění kondenzátoru u AEG
Zdravím všechny nadšené uživatelky sušiček. Ráda bych se zeptala, jestli používáte funkci Zpětný chod bubnu? Vidíte rozdíl s touto funkcí kromě prodloužení času?
A jak jste na tom s čištěním toho kondenzátoru? Díky moc za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem to tady pročetla a zajímají mne zkušenosti po cca dvou letech… máte tady příspěvky z roku 2013… co tedy ta kovová mřížka? je hnusně špinavá?
děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE Mam ji skoro 3 roky a dobry zatim. Refresh funkci to ale nema nebo teda o ni nevím…ta spodni mrizka byla parkrat hodne zadelana ale jednou za cas vezmu kartacek a na sucho drhnu, ten bordel odpadne a ja ho vysaju. Pripadne pouziju vazove steticky na cisteni usi a čistím to s nimi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolacek píše:
@3HE Mam ji skoro 3 roky a dobry zatim. Refresh funkci to ale nema nebo teda o ni nevím…ta spodni mrizka byla parkrat hodne zadelana ale jednou za cas vezmu kartacek a na sucho drhnu, ten bordel odpadne a ja ho vysaju. Pripadne pouziju vazove steticky na cisteni usi a čistím to s nimi
odmontuj sprchu z hadice a natvrdo to proplachni (pridrž konec hadice palcem aby z toho triskala voda pod větším tlakem ), a až bude dole hodně vody tak zapni nakej program a susicka to odcerpa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36
Můžu se zeptat, mě tohle doporučil servisák taky. Jak často to takhle čistíte? A pak pouštíte program na prázdno nebo s prádlem? Párkrát jsem to už zkusila ale nevím jestli jsem to udělala dobře, protože mi příjde, jako úžasně čistý, ale že se to potom na to obalí rychleji a ještě víc ten prach a mám tam pořád mokro i pod tím mini filtrem co je u tý mřížky. Teď už dlouho to dělám kartáčkem, ale jak je tam vlhko tak to moc nejde. A přijde mi, že sušička hůř suší- musím ještě dodatečně pouštět čas sušení 10 - 20 min. Nevím jestli na to má vliv. Nebo už nevím. Asi to budu muset propláchnout pořádně. Hledám někoho kdo stím vyplachovávním má zkušenosti po delší dobu. Díky za odpověď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@0001 Podle nalady 1-2* rocně, to mokro u mřížky není tím čištěním, pod vymnenikem je vana na vodu, pokud je tam moc mokro tak asi spatne(pozdě) spíná plovak cerpadlo. Sušicku spouštím naprázdno jen ji zapnu ona odčerpá vodu z vany a pokracuju v proplachování. Cerpadlo na vodu i spovak jsou pristupné ze zadní strany stačí sundat kryt co je asi na 2 sroubky a dostaneš se k nim. Odpojis konektory povoliš další sroubek a jsou venku pak pokud je tam nějakej bordel to můžeš vyčistit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit