Sušička AEG 75470 AH
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ne nastavis tam tvrdost vody když bude nastaveny jinak tak prádlo bude přesušený nebo nedosušený
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ještě jedna otázka. Sušíte někdo na noční proud? Jde mi o to, že když vyprané prádlo hodim do sušky, která začne sušit až třeba za 5 hodin, tak jestli to nezatuchne a nebude potom moc zmačkané? Anebo aby to nepustilo barvu. Máte s tím někdo zkušenost? Chtěla bych trochu ušetřit a jelikož noční proud jde skoro celou noc, tak nevím jak to skloubit, abych nemusela v noci místo spaní prát a sušit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tahle sušička nemá odložený start, sušička si vezme na napln an nastavení MIX tak 0,7kwh a pracka 0,350kwh (na 40) tak to neřeším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MIN, MED, MAX je zbytková vlhkost. U nastavení MAX by mělo být prádlo sušší s nejmíň vlhkostí. Odložený start sušička má, ale skloubit sušení na levný proud mi jde jen o víkendu. Vyperu a když vstanu v 7h stačim to i usušit. V týdnu peru na drahý tarif, protože pračka tolik nežere a suším od 3h na levný proud.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karolisek
Děkuju moc, konečně mi to někdo vysvětlil. Takže když nastavím MED tak nic nepokazím. Ano přesně nad tím si lámu hlavu jak to skloubit na levný noční proud. Asi jako řikáte, prát draze a levně pak sušit. Nebo prát přes noc a pak k tomu vstávat. Přes den totiž jde jen chvilku a to nestihnu obojí.
P. S. 1- Jak osvěžit zmačkané nebo prádlo ze skříně nevíte?
2- A ten program Čas usušení používáte, popř. jak a na co?
díky díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas se mi v týdnu povede vyprat na zkrácený program a i usušit, oboje trvá hodinu
takže do 2h levnýho proudu se vejdu. Ten program osvěžení vlny je podle mě ten refresh trvá 14 min. Čas usušení, tam si můžete navolit délku sama od 10min do kolika chcete, myslim, že když budete mít 2-3 kousky, mokrý ručník nebo zmoknete tak to usušíte tímhle nastavením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mam tuhle susicku objednanou. Resp. Ten letosni model. Zitra dorazi, uz se moc tesim a jsem zvedava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gonyosoma píše:![]()
mam tuhle susicku objednanou. Resp. Ten letosni model. Zitra dorazi, uz se moc tesim a jsem zvedava.
Ahoj, taky si ji chci objednat, zrovna projíždím internetové obchody, kdes kupovala ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne prisla pred 14 dny, taky ten novejsi model a koupila jsem ji pres Rz technik, nebo tak nejak. Staci zadat na Heurece a je to jedna z prvnich webovek na seznamu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim ze misto AH ma IH. Pry je to uplne stejny, jen ma stribrnej panel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych ji nevzal, vemte si něco co má samočištění vymněníku. u sušiček s tepelným čerpadlem to nejde vyndat a vyčistit. PS koukni se na sušičku co je půlroku v provozu a pochopíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já vybírala podle D-testu, a taky sem omezená cenou, tak sem dej nějakej tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit