Pračka trhá prádlo
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka trhá prádlo
Tak naše slavná pračka, která mi leze krkem
mi teď začla trhat prádlo. Stávalo se to nejdřív občas, teď už s každým vypráním trnu, co zase rozervala. Jednou to je moirové triko, podruhé nové triko, teď naposledy ponožka
Objednala jsem opraváře, jen bych chtěla vědět, zda má někdo podobnou zkušenost a co to nakonec bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nedělá ti to buben?? Jaký máš v něm otvory a na kolik ždímeš??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolozubka Coto je za značku? A nedáváš ji moc plnou. To slyším poprvé. Mě se to taky jednou stalo, ale to si myslím, že jsme to přivřela do dveří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„naše pračka Zanussi, trhá prádlo na kusy“ zpívá se v oblíbené písničce našich dětí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra píše:
Nedělá ti to buben?? Jaký máš v něm otvory a na kolik ždímeš??
No to právě nevím, co to dělá, ale máme jí už 4. rok a začla to dělat až teď. Ždímám pořád na 1400
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
@kolozubka Coto je za značku? A nedáváš ji moc plnou. To slyším poprvé. Mě se to taky jednou stalo, ale to si myslím, že jsme to přivřela do dveří.
Nedávám jí moc plnou a je to Ariston. Když se to stalo poprvé, tak jsem si taky myslela, že jsem to tam blbě přivřela, ale to už jsem vyloučila, protože se to stává čím dál častěji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@páájaa2 píše:
„naše pračka Zanussi, trhá prádlo na kusy“ zpívá se v oblíbené písničce našich dětí.
No pěkný a vtipný, ale když pak máš zničené prádlo, tak už to tak vtipné není. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 píše:
Taky to slyším poprve
no já musím mít vždy nějaké extrabuřty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolozubka píše:
No to právě nevím, co to dělá, ale máme jí už 4. rok a začla to dělat až teď. Ždímám pořád na píše: Více
to ti ničí prádlo ty otáčky taky. já to snižuju na 1000 a u třeba triček s. oliver i na 600-800, vím, že ty jsou na to háklivý a do dvou mi udělala dírku. A to mám voštinovej buben, nejšetrnější co je vůbec možnej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@páájaa2 píše:
Já tak můžu říkat: naše pračka Ariston přivodí mi brzký skon.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra píše:
to ti ničí prádlo ty otáčky taky. já to snižuju na 1000 a u třeba triček s. oliver i na 600-800, vím, že ty jsou na to háklivý a do dvou mi udělala dírku. A to mám voštinovej buben, nejšetrnější co je vůbec možnej
No já myslím, že se to spíš někde zachytí, je to fakt rozervaný a ta ponožka, co mi to rozervalo teď naposledy je jakoby vytahaná, takže to muselo někde uvíznout. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolozubka píše:
No to právě nevím, co to dělá, ale máme jí už 4. rok a začla to dělat až teď. Ždímám pořád na píše: Více
Nemůže to být těmi vysokými otáčkami? Mě se při 1200 otáčkách taky sem tam udělají dirky. Teď už ždímu max. na 1000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kakika píše:
Nemůže to být těmi vysokými otáčkami? Mě se při 1200 otáčkách taky sem tam udělají dirky. Teď už ždímu max. na 1000.
To jsem vyloučila, protože do teď to bylo ok. Ždímám pořád na 1400 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit