Pračka trhá prádlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
18.4.20 22:53
@Aries6 píše:
@Russet druhá je OK. Mam je uz tak rok, možná víc, nosím často, často peru. Kupuju si vždycky treba 10 stejných, ať se mi dobře paruji, když nějaká děravá. Uz jsem pár vyhodila, ale ty měli malou dírku :mrgreen:

Mně to fakt připomnělo Savo. Ale když se u vás nevyskytuje… Nemáš nějak rozšmajdanou botu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
18.4.20 23:06
@Russet píše:
Mně to fakt připomnělo Savo. Ale když se u vás nevyskytuje… Nemáš nějak rozšmajdanou botu?

To si nemyslím. Budu sledovat další ponožky :mrgreen:
Nemohla zůstat zavřená ve dveřích pračky?
Podobně jednou dopadlo jedno dětské tričko. Ještě teda u staré pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.4.20 23:11
@Aries6 píše:
To si nemyslím. Budu sledovat další ponožky :mrgreen:
Nemohla zůstat zavřená ve dveřích pračky?
Podobně jednou dopadlo jedno dětské tričko. Ještě teda u staré pračky.

Já když nedovřu dvířka, tak buď hlásí error nebo teče voda ven. Nejspíš to bude asi vadou materiálu. Mně odchází ty nejnovější ponožky. Letité se drží, u nových je hned díra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
18.4.20 23:21

@Russet ne nedovrene. Ale někdy se stane, že se to zasekne do té gumy - dveří. Možná udělám pokus s něčím starým.
Na tom dětském tričku byly i takové jakoby spálené smouhy. Bylo tuším oranžové, tak to bylo vidět.
Jo, máš pravdu. Ja kupuju ponožky v místní pletarne. Jakmile vezmu jinde, vydrží tak čtvrtinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.22 11:43

Rez v bubnu

U nás stejný problém, akorát to byla 2× úplně potrhaná várka prádla… Problémem u nás je rzí prasklý buben, kde to bylo ostré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí