Pračka trhá prádlo
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jalemina píše:
já ti to povím… hned po přečtení dotazu mě napadlo že máš přední plnění. Prádlo se zachytává mezi buben a těsněním. Opravář ať zkontroluje zavěšení bubnu jestli je o. k. (buben by mohl trochu házet a tak se něco dostane mezi) nebo je v hajzlu těsnění. Dělá mi to občas taky… ale já mám pračku cca 25 let starouDěje se to u praní, ne ždímání. Dokonce mi to jednou vcuclo tanga.. naštěstí má chlap dlouhý prsty a zespodu je z trubky vytáhl, občas najdu malého ponožku, silonkovou, nebo malý kapesník v sítku v odpadu.
To bude zřejmě ono. Díky za tip. Až přijde opravář, tak mu to nadhodím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolozubka no ne zřejmě, ale je to ono.'Jinde se prádlo nezachytí. A to jsem prala i chlapovu vestu s hřebíkama
Hlavně já odsud občas hlavně fusekle tahám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolozubka Ty brďo… 9kg
Tak to je mazec. Ale je pravda, že bych teĎ koupila min. 7kg.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jalemina píše:
@kolozubka no ne zřejmě, ale je to ono.'Jinde se prádlo nezachytí. A to jsem prala i chlapovu vestu s hřebíkamaHlavně já odsud občas hlavně fusekle tahám
Mě to tam nikdy nezůstalo zachycený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
@kolozubka Ty brďo… 9kgTak to je mazec. Ale je pravda, že bych teĎ koupila min. 7kg.
Je to pračka se sušičkou, proto je tak velká. Tedy rozměrově je stejná, jako klasika. Kupovali jsme jí do malého bytu bez balkonu, když se narodila malá. Neměla jsem šanci usušit prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolozubka píše:
Je to pračka se sušičkou, proto je tak velká. Tedy rozměrově je stejná, jako klasika. Kupovali jsme jí do malého bytu bez balkonu, když se narodila malá. Neměla jsem šanci usušit prádlo.
Aha, tak to jo. Ale to je super, my kupovali loni na 6kg a teĎ bych koupila větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tu byl opravář, buben je prý ok, takže jedině vyměnit těsnění. Takže vypláznu 1500 a budu se modlit, aby už nic nervala. To abych si k ní během praní sedla a koukala, jestli mi nic nerve
Ariston mě pěkně zklamal. Asi si přivezu tu AEG, co jsme měli předtím. Ale ta je jen na 5 kg. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele a netrháš si to třeba při vyndavaní z pračky??? Když vezmu v potaz tvoji profilovku a nick
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
Hele a netrháš si to třeba při vyndavaní z pračky??? Když vezmu v potaz tvoji profilovku a nick![]()
![]()
No nejsem si toho vědoma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pračka trhá prádlo
Holky, tak jsem si to tu přečetla a zřejmě mám ten samý problém, pračka nová cca dva měsíce a už mi to provedla třikrát, bojím se podívat na vyprané prádlo, co zase bude v čudu:-(. plnění předem, otáčky 1000, byla jsem spokojená a teď toto…zkusím, jak funguje, když je pračka v záruce, nevíte, jestli mají prodejce smlouvy, kdo jezdí na opravu domů? Mám hrůzu z toho, že se bude muset pračka šmýkat do obchodu s tím, že vymění kus za kus nebo vrátí peníze…ani nevím, jestli to bude zadarmo nebo stát peníze v dnešní době, kdy ruší i záruky…
dokonce jeden rukáv košile byl jakoby seškvařený krom díry jako vrata, tak to opravdu asi bude tím zaseknutím mezi těsněním a bubnem a v té rychlosti třením se to seškvařilo…prala jsem na 40 stupňů…žádné ostré hranky jsem nenašla, tak uvidíme…máte někdo takovou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záhada ...
Ahoj holky. Toto je moje ponozka. Zespodu vypadá stejně plus další dírky po cele plose. Byla jen v pracce, nebyla v susicce. Co ji mohlo takto zlikvidovat? ![]()
Jinak pračka nic nedělá, funguje perfektne. Další prádlo je v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevylila jsi na zem Savo a pak na to nešlápla? Možná to je jen vadná ponožka. Ta druhá z páru je OK?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 neprsklo ti na ni Savo (nějaká žíravina?) po praní se to takhle rozpára.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sue2008 ne, takový věci nepoužívám. Ale cestě teoreticky me to taky napadlo.
Ještě teď dost sedíme u ohně a sem tam vyletí jiskra, ale to bych neměla že všech stran a tolik.
Možná zůstala ve dveřích…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet druhá je OK. Mam je uz tak rok, možná víc, nosím často, často peru. Kupuju si vždycky treba 10 stejných, ať se mi dobře paruji, když nějaká děravá. Uz jsem pár vyhodila, ale ty měli malou dírku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit