Myčka Siemens (Bosch) - sušení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Myčka Siemens (Bosch) - sušení?
Ahojky, jen mě zajímá, kdo máte vestavnou myčku Siemens nebo Bosch z poslední doby.. jak vám suší? Plánujeme koupi nové a v recenzích jsem docela často narazila právě na špatné sušení.. nádobí bylo dost mokré..?!
Popř. jestli můžete doporučit určitý typ v cenové relaci cca kolem 15 tis., třeba i od Elektrolux, Aeg..
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemam teda vestavnou, mam podstavnou, taky mi spatne susila, ale da se to tam nastavit. Ted mam kapky jen trosku na plastovem nadobi a dalo by se to nastavit jeste vic, ale me to takhle nevadi
Kazdopadne na ty mycce miluju suplik na pribory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme vestavnou Siemens, max. půl roku starou a jsme s ní spokojeni
. Po domytí nechávám nějakou dobu otevřenou k doschnutí a vychladnutí, ale máme to tak nastavené. Ale dá se nastavit i na větší sušení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde se nastavuje to větší sušení? to ani nevím… Vím jen, že se tam dá nastavit použití více leštidla a to pak teda se díky tomu i líp usuší. Ale to tam je i přímo sušení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@scai nene, přímo nastavení sušení tam není, ale je to závislé na nastavení leštidla, jak píšeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme i nastavení sušení. Je to v návodu.
Ale obvykle zapínám večer, takže to do rána uschne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se dá nastavit??? Musím prostudovat návod, někdy to mám hodně mokrý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám boschka taky hůř sušíí(vestavěná). Koneckonců proštuduji ten návod též
Dělala mi i feky, či mapy na sklenicích, nepomohlo ani leštidlo zvýšit snížit nic. Tedˇnedávám ani sůl a ani leštidlo, jen tablety jar a je to jako vyleštěné z utěrky. Taky mi přijde docela hlučná
,jinou jsem neměla, nemůžu srovnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastavuje se to tam, co všechno (množství leštidla, soli) a sušení má myslím písmeno d.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame Bosch vestavenou, susi dobre, ale desne dlouho to trva ![]()
ja jsem z ni celkove na nervy (pronajaty byt, nevybirala jsem ji), sama bych si ten typ nikdy nekoupila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám ve svém návodu u odstraňování poruch napsáno:
Nádobí není suché
- Dvířka myčky byla otevřena příliš brzy a nádobí vyklizeno příliš rychle

- Byl zvolen program bez sušení
- Příliš málo leštidla/nevhodné leštidlo
- Aktivujte intenzivní sušení
- Použitý kombinovaný mycí prostředek má špatný sušící výkon. Použijte leštidlo
Ale když se zapne extra sušení, tak je pak vyšší spotřeba energie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V návodu k myčce Bosch je uvedeno, že mohu nastavit Intensivní sušení (natrvalo pro každé mytí, dokud ho nezruším) a dále tlačítkem pro každý mycí cyklus zapínat Extra sušení. Nevím, jaký je mezi oběma funkcemi rozdíl mimo to, že jedna je aktivována na stálo (do vypnuti) a druhá se tlačítkem zapíná pro každé jednotlivé mytí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit