Kvalitní značka vitamínů

Anonymní
23.5.22 13:46

Kvalitní značka vitamínů

Dobrý den, ráda bych se tímto způsobem zeptala, zda by mi mohl někdo doporučit kvalitní značku vitamínů/doplňků stravy, které jsou opravdu kvalitní a zaznamenali jste po brání výsledky?
Chystám se začít brát preventivně vitamíny různého druhu, ráda bych ale šla do jedné konkrétní značky o které budu vědět, že vitamíny jsou opravdu kvalitní, není to žádná “chemie” a není to jen zbytečný produkt, který ve finále nebude mít žádný účinek.

Sama jsem slyšela o značce Jamieson, ale ráda uvítám i další. :)

Příspěvek upraven 23.05.22 v 14:48

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15822
23.5.22 13:57

Kvalitní stravu kupuji buď v Německu, nebo přímo u výrobců. Suplementy člověk nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
23.5.22 14:16

A ty máš laboratorně potvrzeno, že trpíš nedostatkem nějakého vitaminu/ minerálu? Nebo máš nasazenou speciální dietu? Jsi v jiném stavu? Jsi vegetariánka nebo veganka? Nebo proč chceš začít s „nějakými“ vitamíny?

V první řadě pokud chceš začít něco užívat, tak je dobrý si ujasnit, co ti vlastně chybí, protože suplementovat to, čeho máš dostatek je buď v lepším případě zbytečný nebo škodlivý (v tucích rozpustný vitamíny, železo a jiné). V organismu je totiž nesmírně důležitý nejenom dostatek vitamínů a minerálů, ale taky jejich rovnováha. A od toho se pak můžeš dál odpíchnout.

Nějak genericky radit dobré značky… Ok, jako dobrých jich je spousta, ale prd ti to bude platný, když vlastně nevíš, co chceš a co potřebuješ. Pak může i nejlepší značka škodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.5.22 14:41

Myslíš si že je potřebuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natalh
23.5.22 14:42

@Pruhovaný_mýval Snažím se zlepšit svou životosprávu, jím zdravěji, mám více pohybu a proto bych ráda svoje tělo podpořila ještě nějakými vitamíny navíc, nemyslím si, že mi chybí ty klasické jako železo atd, spíš mě zajímají doplňky stravy jako je chlorella, pupalka, taky jsem uvažovala o Omega 3, ale mate pravdu, ze když nevím co mi chybí je blbost do sebe cpát zbytečně moc věcí, to mě ani nenapadlo, takže děkuji, já mám totiž plnou hlavu toho, že čím více vitamínů atd budu brát, tím zdravější budu.. Co vím tak mi chybí vitamín A a momentálně hledám také nějaký doplněk stravy kvůli tomu, že mi nedávno začalo praskat ve všech kloubech, což se mi nikdy nestávalo.

Příspěvek upraven 23.05.22 v 14:48

• Citovat
  • Upravit
natalh
23.5.22 14:46

@Annabela11 Jestli je potřebuju nevím, spíš jsem je chtěla brát jako prevenci, ale raději si nejdřív zajdu spíše na nějaký rozbor kde mi zjistí, co mi vůbec chybí a nechybí

• Citovat
  • Upravit
3
23.5.22 23:04

Dobrý den, s vitamíny mohu poradit. Pokud máš zájem, mohla bych tě i zaregistrovat a získala bys zdarma přístup do online lékařské poradny. Přeji pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natalh
24.5.22 06:10
:mavam:

Příspěvek upraven 24.05.22 v 08:17

• Citovat
  • Upravit
15822
24.5.22 07:33
@Nikin22 píše:
Dobrý den, s vitamíny mohu poradit. Pokud máš zájem, mohla bych tě i zaregistrovat a získala bys zdarma přístup do online lékařské poradny. Přeji pěkný večer.

To by bylo, aby sem nepřispěchal nějaký podvodníček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.5.22 10:55

Já nejsem podvodník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
24.5.22 11:01

Jeden nový profil se zeptá a druhý nový profil ochotně běží poradit s perfektními výrobky. :roll: Docela chápu, proč na některých diskusních forech noví uživatelé mohou nějakou dobu jen číst a nemohou psát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natalh
24.5.22 13:45

@rmot a to že jsem si založila nový profil protože jsem se zde ještě nikdy na nic konkrétního neptala znamená, že jsem nějaký podvidník, nebo že nemohu položit otázku?🙂 od čeho to tedy potom je když se “nové profily” podle Vás nemohou ani na nic zeptat? Nechápu co je na mé otázce špatně, na Emiminu si pročítám diskuze už nějakou dobu, když chci zjistit zkušenosti nebo rady ostatních, ale k tomu jak určitě víte jsem profil mít nemusela :)
Zajímalo by mě, jaké by bylo Vám, kdyby Vám tohle někdo napsal po tom, co jste si nevinně založila účet na této stránce protože jste chtěla radu od ostatních :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex