Kvasinky a MS

1403
11.6.14 20:13

Kvasinky a MS

Přeji hezký večer, mam opět mykózu ale to není žádná novinka až na to že jsem dostala mykózu při menstruaci a jediné co tu mam jsou globule Macmiror complex 500 plus i mast ale nemužu na internetu nikde dohledat zda se to muže při menstruaci a zda to bude vůbec mít náký učinek :-/ fakt to nejde už vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
11.6.14 20:16

No já bych počkala, MS by to mohla spláchnout. Nemá se to při ní používat - myslím čípky, jedině zkusit octovou vodu nebo tam napatlat bílý jogurt. No možná tu mast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
11.6.14 20:20

Řešila jsi někdy proč se ti mykózy vrací? Není to v pořádku. A v době menstruace to nemá cenu, vše se vyplaví, taky záleží, zda používáš tampony či vložky. Ale určitě bych zkusila natřít mastí z venku, to by mělo ulevit a pak léčit až po menstruaci. Jinak osobně bych si nepatlala nikam jogurt natož ocet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.6.14 20:22

Teď mi přivedla na dobrou myšlenku slečna co s tím má taky problém. Namazat na tampon tu mast a zavést.. Jestli je používáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.6.14 20:28

A neodejde ti to s MS? Mně to s ní vždycky odešlo :think: a pak se vrátilo :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.6.14 20:36

Tak to mám zrovna za sebou. Ale po ms to odeznělo. Při ms se to nemá. A masti jsou většinou na vnější použití takže bych ji dovnitř nedávala. Ja jen po sprchovaní namazala imazolem. Bylo to lepší. Volala jsem dr a ten říkal, že po ms, když to bude přetrvávat tak můžu koupit tu cannesten kůru. Mýdlo, pilule a mast.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
11.6.14 20:55

Používám vložky jen.. a tu mast tu mám ale ta je na vnitřní použití :-/ takže jak říkáte asi by to vyplavilo takže musím počkat. To je hrozný já se uškrábu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí