Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přeji hezký večer, mam opět mykózu ale to není žádná novinka až na to že jsem dostala mykózu při menstruaci a jediné co tu mam jsou globule Macmiror complex 500 plus i mast ale nemužu na internetu nikde dohledat zda se to muže při menstruaci a zda to bude vůbec mít náký učinek :-/ fakt to nejde už vydržet..
No já bych počkala, MS by to mohla spláchnout. Nemá se to při ní používat - myslím čípky, jedině zkusit octovou vodu nebo tam napatlat bílý jogurt. No možná tu mast?
Řešila jsi někdy proč se ti mykózy vrací? Není to v pořádku. A v době menstruace to nemá cenu, vše se vyplaví, taky záleží, zda používáš tampony či vložky. Ale určitě bych zkusila natřít mastí z venku, to by mělo ulevit a pak léčit až po menstruaci. Jinak osobně bych si nepatlala nikam jogurt natož ocet ![]()
Teď mi přivedla na dobrou myšlenku slečna co s tím má taky problém. Namazat na tampon tu mast a zavést.. Jestli je používáš
A neodejde ti to s MS? Mně to s ní vždycky odešlo
a pak se vrátilo
![]()
Tak to mám zrovna za sebou. Ale po ms to odeznělo. Při ms se to nemá. A masti jsou většinou na vnější použití takže bych ji dovnitř nedávala. Ja jen po sprchovaní namazala imazolem. Bylo to lepší. Volala jsem dr a ten říkal, že po ms, když to bude přetrvávat tak můžu koupit tu cannesten kůru. Mýdlo, pilule a mast.. ![]()
Používám vložky jen.. a tu mast tu mám ale ta je na vnitřní použití :-/ takže jak říkáte asi by to vyplavilo takže musím počkat. To je hrozný já se uškrábu