Nástup menstruace po kojení

369
4.6.14 19:16

Nástup menstruace po kojení

Ahoj, chtěla bych se zeptat, za jak dlouho po ukončení kojení se u vás objevila menstruace? Nekojím už skoro tři měsíce a pořád nic. Tak mě zajímá jestli si mám dělat starosti nebo je to normální. Dceři bude deset měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3395
4.6.14 19:19

@Martina 25 ja dostala mesicky hned po sestinedeli a kojila jsem tri mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
4.6.14 19:19

Je to individualni. Ja kojila plne a ms prisla ve 3/4 roce s prvnimi prikrmy, kamoska kojila a dostala ji hned, druha ji dostala az skoro 2 roky po porodu-kojila pres 1,5roku. Nestresuj se, hormony si to musi vyrikat, kdo a kdy prevwzmw vladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
4.6.14 19:20

Prestala jsem taky kojit po 10.mesici dceri a menstruace prisla behem 14 dnu.. Ale tohle je urcite dost individualni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
4.6.14 19:40

Já po třech měsících od ukončení kojení bez ms zašla na gyndu a ta mi dala vyvolavacku. rikala, že po těch dvou měsících už by měla být. Po vyvolavacce už bez problémů pravidelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
4.6.14 19:50

U prvního bez antokoncepce 9m po porodu kojila jsem do 16m. U druhého s tělískem 10m po porodu kojila jsem do 18m. u třetího kojení v roce ukončeno vysazena antiko pro kojící nasazena obyč a čekám co bude za 5 dní budu mít první pauzu ms ještě neproběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.6.14 19:53

@Martina 25 gynekolog mi říkal, že menstruace by správně měla přijít měsíc po úplném ukončení kojení. Dával mi čas 2 měsíce, jinak říkal, ať si příjdu na vyvolávačku. Termín jsem dodržela taktak a vyvolávačce se vyhla. Být Tebou, zajdu na gyndu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
4.6.14 20:12

Já jsem k doktorovi objednaná na 23. taky beru antikoncepci pro kojící…A ta vyvoláačka to je nějaká injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.6.14 20:15

Jj, je to injekce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.14 20:16

Ja ked som prestala kojit a tri mesiace nedostala kramy, tak som zasla za doktorkou, ze asi vyvolavacku treba… Netrebalo, bola som tri mesiace tehotna…
U druhej som jeden mesiac odstavila a druhy mesiac dostala kramy. No, kramy… vsetky zasoby za 4 roky vytiekli naraz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.6.14 20:20

@Bábi Zlopočasná pěkné překvápko :P no první menses po porodu mám ještě v živé paměti. Taky jsem myslela, že snad tolik krve ve mně ani nemůže být 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
4.6.14 20:22

@Bábi Zlopočasná No tak ted si mě docela vyděsila :-D ale těhotná snad být nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
4.6.14 20:25

Nebo v to teda aspon doufám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.6.14 20:26

U mě teda 10 měsíců po porodu a to sem ještě plně kojila. A mám teda opačnej problém, od tý doby to funguje tak že žádný pms, žádný bolesti, necelý dva dny a hotovo :nevim: teď je malý 18 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
4.6.14 22:00

Obe deti plne kojene do pulroku, castecne kojene do roka, ale menstruace prisla presne 6 tydnu po porodu :cert: v obou pripadech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí