Kvasinky a pálení při močení

13.7.17 02:00

Kvasinky a pálení při močení

Dobrý den,
pálí mě při čůrání, mam bílý, tvarohový výtok (trochu) a občas mě to dole svědí. Koupila jsem si Clotrimazol tablety a mast. Mast zabírá na svědění, ale na to pálení při čůrání nezabírá nic. Clotri jsem dnes dobrala a včera si poprvé udelala vyplach Rosalginem. Je to lepší, ale pálení při čůrání stále přetrvává. Nevím jestli zajít na gynekologii nebo k obvodnímu. Neměla jste některá něco podobného? :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
782
13.7.17 02:09
@luckalucka737 píše:
Dobrý den,
pálí mě při čůrání, mam bílý, tvarohový výtok (trochu) a občas mě to dole svědí. Koupila jsem si Clotrimazol tablety a mast. Mast zabírá na svědění, ale na to pálení při čůrání nezabírá nic. Clotri jsem dnes dobrala a včera si poprvé udelala vyplach Rosalginem. Je to lepší, ale pálení při čůrání stále přetrvává. Nevím jestli zajít na gynekologii nebo k obvodnímu. Neměla jste některá něco podobného? :zed: :D

Pravděpodobně máte zánět močových cest, toto je nutné léčit chemoterapeutikem BISEPTOL
Stačí zajít na obvod, vezměte s sebou ranní moč. Nelekejte se názvu chemoterapeutikum, není to nic společného s chemoterapií, je to jen chemicky vyrobený pnc.
Pokud budete brát biseptol, neberte nic kyselého!!!
A hlavně v teple, nesedat na zem…ap. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.17 02:15

Dobre rano, Biseptol bohuzel nemuzu, na ten jsem od detstvi alergicka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.7.17 02:26

Mně pomáhá na záněty močáku skoro jako malý zázrak Blokurima:

https://doplnky-stravy. heureka. cz/blokurima-long-sacky-30×4-g/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=&gclid=Cj0KCQjwkZfLBRCzARIsAH3wMKrxnJyRi3c9woaWNj-K6pcw5GgSAWE1IBYQ-JE-si7zByKxi8gPJCwaApdlEALw_wcB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.17 02:28

Dekuju, to muzu zkusit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
13.7.17 03:25
@luckalucka737 píše:
Dobre rano, Biseptol bohuzel nemuzu, na ten jsem od detstvi alergicka :(

je nutné navštívit lékaře, žádné experimenty z netu, doplňky stravy, nemají žádný test, nikdo neví co v tom je. Může to prodávat každý. Podle popisu budete potřebovat pnc a nevěřte brusinkám, to je také dlouhotrvající blbost. Klidně si je dejte, ale zánět vám nevyléčí, jen dobře chutnají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.17 04:47

Urcite si zajdu, brusinkam verim v pocatkach toho, cele těhotenství mi pomahali, ale tohle uz chce antibiotika : / dekuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
13.7.17 10:17

Doporučuji čistou D-manózu (blokurima sáčky), dokáže v prvních příznacích předejít antibiotikům. Ale bylo by stejně dobré, kdybyste si donesla moč na rozbor do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.17 13:08

Tak jsem den po napsani příspěvku byla u Dr a moč je prý čistá, dal mi algifen na bolesti a ja brala rosalgin, dokud jsem ho brala tak super, včera mi došel a pálí to zas. Takže dodržuji protikvasinkovou dietu a snad to bude ok. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.7.17 22:54
@luckalucka737 píše:
Tak jsem den po napsani příspěvku byla u Dr a moč je prý čistá, dal mi algifen na bolesti a ja brala rosalgin, dokud jsem ho brala tak super, včera mi došel a pálí to zas. Takže dodržuji protikvasinkovou dietu a snad to bude ok. :zed:

Dobrý den. Jak jste dopadla. Řešila jsem teď úplně to samé a moč čistá. Nakonec jsem tedy držela dietu. Hlavně nic sladkého a prolévala se fakt litry vody + brusinkového čaje. 5× denně blokurimu na kterou nedám dopustit. A brusinky akut od swiss. A zaváděcí čípky Idelyn. A do týdne OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí