Delsi menstruace

Anonymní
11.7.17 22:08

Delsi menstruace

Dobry den, nezlobte se za anonimitu je to pro me takovy trapnjsi tema. Mohu se zeptat zda je uplne normalni ze mam menstruaci klidne i 9dni? Gyndarka mi rekla ze do 10 ti dnu to je vporadku ale zas okoli to proste nechape navic je to pekne na pytel kdyz uz cely den to vypada ze nic a pak se zas objevi a docela dost. Manzel ten snad pokazdy prudi ze to je divny a snad mi to i neveri. A ja mu marne vysvetluju ze s tim nic neudelam ze to je jako bych mu davala ze ho boli koleno. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5550
11.7.17 23:17
@Anonymní píše:
Dobry den, nezlobte se za anonimitu je to pro me takovy trapnjsi tema. Mohu se zeptat zda je uplne normalni ze mam menstruaci klidne i 9dni? Gyndarka mi rekla ze do 10 ti dnu to je vporadku ale zas okoli to proste nechape navic je to pekne na pytel kdyz uz cely den to vypada ze nic a pak se zas objevi a docela dost. Manzel ten snad pokazdy prudi ze to je divny a snad mi to i neveri. A ja mu marne vysvetluju ze s tim nic neudelam ze to je jako bych mu davala ze ho boli koleno. :zed:

Já si myslím že bude problem s hormony.
My se to stalo taky po 16 dnech stále menstruace jsem šla na gyndu prý vše je v pořádku dostala jsem injekci na zastavení ta zeslabla jen na jeden den a pak ji zase bylo dost. Sla jsem tedy znovu na gyndu užívám norethisteron a potom se to zastavilo. Jen se bojím co bude potom… Je jasné že po vysazeni to dostanu ale aby to nebylo zase že by to neprestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.17 23:22
@Luciiiš83 píše:
Já si myslím že bude problem s hormony.
My se to stalo taky po 16 dnech stále menstruace jsem šla na gyndu prý vše je v pořádku dostala jsem injekci na zastavení ta zeslabla jen na jeden den a pak ji zase bylo dost. Sla jsem tedy znovu na gyndu užívám norethisteron a potom se to zastavilo. Jen se bojím co bude potom… Je jasné že po vysazeni to dostanu ale aby to nebylo zase že by to neprestalo.

Jee to musi bejt hrozny, mne uz vadi takhle dlouha menstruace natoz dyl. Uz jsem nad tim premyslela jestli to nemuzou delat hormony. Jenze nejakou lecbu to fakt nechci. Na to predepisou antak a je to. Jenze ten ja nechci. Napada me cerveny jetel, kontryhel?

• Citovat
  • Upravit
5550
12.7.17 08:10
@Anonymní píše:
Jee to musi bejt hrozny, mne uz vadi takhle dlouha menstruace natoz dyl. Uz jsem nad tim premyslela jestli to nemuzou delat hormony. Jenze nejakou lecbu to fakt nechci. Na to predepisou antak a je to. Jenze ten ja nechci. Napada me cerveny jetel, kontryhel?

Na srovnání mi chtěl napsat antinu ale jsme ve snazeni dva roky takže zatím ne. Uvidíme. Čeká mě laparoskopie no já před rokem užívala Sarapis, ale ccítila jsem se po něm výborně a neměla jsem žádné PMS. Kontryhel ani slyšet. Já ho mám vyzkoušený a rozhodil mi cyklus.
Ale na každého působí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria