Zpožděná ms

407
8.7.17 12:29

Zpožděná ms

Ahoj, nevím, jak úplně začít, ale asi takto. Normálně mívám pravidelnou ms, která trvá 5 dní (zhruba). Minulý měsíc jsem ms normálně dostala, jenže po 3 dnech jsem krvácet přestala. Tento měsíc se zatím nedostavila. Momentálně zpoždění 8 dní. Těhotná určitě nejsem, s nikým jsem nespala. Nevíte, čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
152
8.7.17 12:51

@anička65
Stává se to i díky stresu, nervy, teplo, hormony… vše tomu mohlo pomoci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.7.17 12:53

@anička65 hormony, stres, dieta. Asi bych šla k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.7.17 13:14

@Janik1501 @lachtanice86
děkuji moc za odpověď, doufám, že je to jenom tím. K lékaři se určitě objednám, ale kdo ví za jak dlouho mě vezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.7.17 13:49

@anička65 není zač a neboj. Nedávno jsem měla zpoždění 7dni a nevim proč. Potom jsem ji dostala a další přišla na čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
8.7.17 18:39

@anička65
Zdraví je jen jedno, já teď měla zpoždění 18 dni, tři testy tehu negativní a já silene slabá a nevolnost, už obiham všechny doktory, krev, gynda, Endokrinologii ;-) taky nevím čím to a stres mám pořad ;-) držte se a určitě obejít MUDr ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.7.17 19:24

@Janik1501
Tak ať ti to taky dobře dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
8.7.17 20:20

@anička65
Děkuji moc, snad jo… já už si aj přeji ať mi něco najdou… takhle vypadam jak hypochondr ;-/ a rada se doktorum vyhýbám ;-) dej vědět jak jsi dopadla ty ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
9.7.17 13:54

@Janik1501
Taky se ráda vyhýbám, jak jen to jde ;) jinak musím „šťastně“ (křeče a pocit na zvracení mě opravdu netěší) oznámit, že jsem to ráno konečně dostala, takže všechno ok, doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
10.7.17 10:57

@anička65
Skvěle!!! Já dneska zvládla gyndu a vše v pohodě. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.7.17 11:33

@Janik1501
To jsem ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.17 10:23

Kvasinky + vysazeni HA + zpozdeni

Ahoj holky,
Jsem tu nova tak nemuzu jeste zalozit nove tema, ale napadlo me ze se zeptam zda se nekomu nestalo neco podobneho. Rok se mi vracely kvasinkove infekce. Brala jsem 7 let HA Triregol. Doktorka mi to zmenila na Lindynette. Nejenom, ze to nepomohlo, ale navic jsem se citila hur psychicky i fyzicky a po precteni nejakych clanku jsem se rozhodla, ze prestanu brat HA uplne. Pouzivali jsme tedy s pritelem kondom, poctive. Vim ale ze jsme spolu spali i v plodnych dnech a prekvapilo me jak silny vytok jsem mela pri ovulaci, cekala jsem ze se moje telo vzpamatuje z HA az za dyl. Pak jsme spali pod stanem a ja se ve spacaku nejspis zapotila, protoze pri dalsim sexu se objevila kapka krve. To bylo 4 dny pred ocekavanou MS. Tak jsem nevedela, zda to prisuzovat dalsimu zanetu, nebo uz spineni pred MS. Kazdopadne MS ma uz treti den zpozdeni a celou tu dobu (4 dny pred ocekavanou MS a 3 po) hodne tmave spinim. Samozrejme ze mi neni dobre od zaludku a vcera mi bylo na omdleni ale muze to byt i z toho ze na to myslim, mam take sucho v ustech. Vim ze neni pravdepodobne otehotnet pres kondom, ale napadlo me to z duvodu ze nekolikrat pritelovi s kondomem trochu „klesl“ a nez se mu zase postavil uplne, byl ve mne a ja si rikam jestli nemohl kondom sjet nebo neco vytect… Samo jsme taky nedavali moc velky pozor na to kdo kam komu sahl jakou rukou ale to mi prijde uz krajne nepravdepodobne.
Tak nevim jestli to spineni prikladat dalsimu zanetu, tehotenstvi nebo proste rozhozenym hormonum z HA. Setkaly jste se s necim podobnym? Myslite ze tri dny po ocekavane MS je uz platne si delat tehotensky test?
PS: Doplnuju ze mimi by pro me nebyla tragedie, mame se radi a chceme dite, jen idealne trochu pozdeji (je mi 22).
Dekuju vsem za odpoved

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.17 10:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Jsem tu nova tak nemuzu jeste zalozit nove tema, ale napadlo me ze se zeptam zda se nekomu nestalo neco podobneho. Rok se mi vracely kvasinkove infekce. Brala jsem 7 let HA Triregol. Doktorka mi to zmenila na Lindynette. Nejenom, ze to nepomohlo, ale navic jsem se citila hur psychicky i fyzicky a po precteni nejakych clanku jsem se rozhodla, ze prestanu brat HA uplne. Pouzivali jsme tedy s pritelem kondom, poctive. Vim ale ze jsme spolu spali i v plodnych dnech a prekvapilo me jak silny vytok jsem mela pri ovulaci, cekala jsem ze se moje telo vzpamatuje z HA az za dyl. Pak jsme spali pod stanem a ja se ve spacaku nejspis zapotila, protoze pri dalsim sexu se objevila kapka krve. To bylo 4 dny pred ocekavanou MS. Tak jsem nevedela, zda to prisuzovat dalsimu zanetu, nebo uz spineni pred MS. Kazdopadne MS ma uz treti den zpozdeni a celou tu dobu (4 dny pred ocekavanou MS a 3 po) hodne tmave spinim. Samozrejme ze mi neni dobre od zaludku a vcera mi bylo na omdleni ale muze to byt i z toho ze na to myslim, mam take sucho v ustech. Vim ze neni pravdepodobne otehotnet pres kondom, ale napadlo me to z duvodu ze nekolikrat pritelovi s kondomem trochu „klesl“ a nez se mu zase postavil uplne, byl ve mne a ja si rikam jestli nemohl kondom sjet nebo neco vytect… Samo jsme taky nedavali moc velky pozor na to kdo kam komu sahl jakou rukou ale to mi prijde uz krajne nepravdepodobne.
Tak nevim jestli to spineni prikladat dalsimu zanetu, tehotenstvi nebo proste rozhozenym hormonum z HA. Setkaly jste se s necim podobnym? Myslite ze tri dny po ocekavane MS je uz platne si delat tehotensky test?
PS: Doplnuju ze mimi by pro me nebyla tragedie, mame se radi a chceme dite, jen idealne trochu pozdeji (je mi 22).
Dekuju vsem za odpoved

Nejjednodusi zpusob jak vyloucit ci potvrdit tehotenstvi je jit do lekarny a koupit tehotensky test. To co zdlouhave popisujes muze být totiz uplne cokoli.

• Citovat
  • Upravit
101642
20.8.17 10:32

A hlavně pokud si teď někdy vysadila HA, tak je dost naivní si myslet, že MS bude chodit zcela pravidelně po 28 dnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
20.8.17 15:00

Kup si test a zjistíš to během 5ti minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie