Můžu mít cyklus 25-26 dni?

14
7.7.17 14:36

Muzu mit cyklus 25-26 dni?

Potrebovala bych radu, mela jsem tyden zpozdeni a dostala jsem to dneska, vcera me trochu pobolevalo bricho, ale jeste nic, az dneska. Mivam to 4-5 dnu, ale jelikoz je mi 13 a nemam to ani rok, mam to strasne nepravidelne. 22.7. jedu na dovolenou a menstruace mi vychazi na 3.8., coz ja uz budu sice davno doma, ale bojim se, ze to zacne v prubehu dovolene. Nerada bych to mela tam a neuzila si dovolenou. V sobotu to budou dva tydny do dovolene, za tri tydny uz budu doma. I kdyz vim, ze cyklus je 28-34 dni, bojim se, ze to treba za tech 25-26 dni prijde.. Nemate nejake zkusenosti nebo tak? Vim jedine o vitaminu C, ale jestli je fakt minimalni sance, ze to dostanu za 25-26 dnu? :(
31.8. rano bych mela byt doma a menstruace mi vychazi na 3.8., ale prece jen se bojim, ze by mohla prijit driv.. Myslite, ze je fakt minimalni sance, abych to mela za 25-26 dnu? Nejmene jsem mela 26 dnu, ale strasne se bojim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1015
7.7.17 14:57

Myslím, že mas zbytečné obavy. A i kdyby se e to stalo, svět se nezboří???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.17 15:02
@MaminkaLucka píše:
Myslím, že mas zbytečné obavy. A i kdyby se e to stalo, svět se nezboří???

Mozna ano, ale nerada bych to mela na ceste v aute (+- 13 hodin)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.17 15:48

Vzhledem ke tvemu veku a navic faktu, ze to mas nepravidelne je 50procentni sance ze to dostanes drive. Cyklus se ti bude leta upravovat.
Me je 28 a stejne mivam cykly 26dnu.
Pokud neberes antikoncepci tak to ani nemas jak oddalit. Nabalila bych si s sebou dost tamponu a silnych prasku proti bolestem aby to nepokazilo dovcu nebo cestovani zpet domu.

Příspěvek upraven 07.07.17 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.7.17 15:51

Ahoj, jak sama pises, MSnemas ani rok a mas ji nepravidelnou coz je normalni, tudiz se klidne muze stat ze to dostanes prave na dovci. Chapu ze je to vopruz ale da se to zvladnout i s pripadnou MS. Tampony pouzivas? Na cesty idealni spolecnik ;)
Netrap se takovou „blbosti“ a uzij si dovcu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.17 16:02

Prave, ze nepouzivam a ani to neumim, navic se bojim, protoze jsem panna, takze..
Kazdopadne dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.17 16:08

Porad je tu nejaka sance, ze to nedostanu, bolesti mivam jen prvni den, takze nejake prasky jsou nutnost a kdybych to mela mit na odjezd domu, vystacila bych si i s vlozkama, protoze s tamponama vubec neumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.7.17 16:51

Tampony jsou v klidu i kdyz si panna. Sama jsem pouzivala snad od prvni MS ale chce to samozrejme vyzkouset vklidu a pohodli domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.7.17 23:37

Dekuju vam vsem za pomoc, nakonec budu pouzivat tampon, zkusila jsem tedkom normalni velikost a je to uplne v pohode, takze mi spadl kamen ze srdce, dekuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí