Macmiror (vaginální tablety) a tampóny

545
4.7.17 21:35

Macmiror (vaginalni tablety) a tampony

Mam maly dotazek. Daji se pri techto tabletach pouzivat tampony? :( obyčejne je nepouzivam, jen na bazen. Jenomze jsem v podminkach, kde se vložky shaneji tezko, zbyva mi jich uz jen par, zato tamponu mam dost… tablety jsem samozřejmě po dobu menstruace vysadila. Bohuzel u sebe nemam příbalovy letak, nepamatuji jsi, zda tam o tom byla zminka. Dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1299
4.7.17 22:10

V letaku se pise jen ze prerusit lecbu pri MS, nic vic. Ja bych teda osobne tampony asi nepouzivala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.7.17 23:29

Nerozumim otázce.

Při menstruaci ty vaginalni tablety nemas vůbec používat, coz nedelas, tak na co potrevujes tampony?

Jinak ty tablety bqarvi do zluta, resp. před par lety barvily, takze po dobu zavedeni(v noci) doporucuji si vzit vlozku, pokud bńechces mit zlute povleceni, pokud nemas po ruce, tak vatu nebo toaletni papir.

• Citovat
  • Upravit
3587
5.7.17 09:53

@Klopotkova Tak to já teda otázce rozumím, zřejmě nechce mít to žlutý svinstvo všude, proto chce použít tampony.

@Zuuuzaaa122 Já bych tampon použila (a i jsem to tak párkrát udělala), vždyť i při mykoze se doporučují speciální probiotické tampony, takže teď se ti jen nasáknou tím macmirorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
5.7.17 12:42

Tak ja teda nevim ale ja to pochopila tak, ze ma zakladatelka MS a potrebovala by pouzit tampony a po MS zase brat macmiror. :think:
Tudiz je v lecbe a podle me by menstruacni krev mela volne odchazet aby nedoslo k opakovanemu zanetu co muze prave zpusobovat MS tampon. @Avele tampony k lecbe se pouzivaji jiny, jak rikas probioticky nebo jen takovy ty lekarsky, nemuzu si vzpomenout na nazev. Menstruacni jsou napusteny necim a u nekoho to muze zpusobit prave opakovany zanety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí